上一頁下一頁
發新話題

常平-5月爪, 評理事件花薄

收藏  |  訂閱
184  13.2k

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-13 11:53 AM 發表

冰封三尺:smile_o01:

&

自食其果

ps : 大陸 k 囡.....真係唔駛對佢地咁好架
你啱喎, 真係唔駛對d女咁好架! :smile_o12:

唔知點解,咁多人話唔好玩又話谷9氣,咁樣都重要上去玩,有d又話自己响香港溝女多到食都食唔晒,點解重要浪費時間同金錢上去受難呢?:smile_41:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-13 02:49 PM 發表 查看引用來源

你啱喎, 真係唔駛對d女咁好架! :smile_o12:
你啱喎X2, 真係唔駛對d女咁好架! :smile_o12: [/quote]
以前玩D女邊會早過中午走架,做慣司勢:smile_22:

引用:
原帖由 pig.dog 於 2010-7-13 11:49 AM 發表 查看引用來源
CP d  K 女真係無職業道德,:smile_39:
俾錢去氹女,c 兄們真犯賤。
俾錢係去買 service,
竟然調轉頭,幫 d 女倒酒.......
我係女見到呢 d 港燦,我都寸啦!
企地以為你对企好 企地会对你好 双对論喎 幾撚天真

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-13 02:47 PM 發表

:smile_53:
齋出公仔....舉你

嗰 D 典同呢......可以唔比小費架

引用:
原帖由 ohnavi 於 2010-7-13 05:21 PM 發表

你啱喎X2, 真係唔駛對d女咁好架! :smile_o12:
以前玩D女邊會早過中午走架,做慣司勢:smile_22: [/quote]

就係多得自古至今

成日扮攬晒 尖頭文 嘅巧弟兄囉

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-13 05:57 PM 發表

以前玩D女邊會早過中午走架,做慣司勢:smile_22:
就係多得自古至今

成日扮攬晒 尖頭文 嘅巧弟兄囉 [/quote]

重有果d識又醒, 唔識又醒果d蠔客呀~~:smile_o02:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-13 06:02 PM 發表 查看引用來源

就係多得自古至今

成日扮攬晒 尖頭文 嘅巧弟兄囉
重有果d識又醒, 唔識又醒果d蠔客呀~~:smile_o02: [/quote]妖 5醒点叫做主埸 阿水識你呀:smile_o03:

我地無問題吖,呢個月去左幾次呢兩日又去

冇service,早走,睇通霄電視唔訓,呢d指定動作,你唔係唔知呀嘛:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆