馴犬師的調教日記 (內有sm成份, 不喜勿進, 請勿轉貼)p1#1,2 p2#27 p3#34,38,39

收藏  |  訂閱
38  12.9k

引用:
原帖由 公主小奴 於 2013-8-15 09:10 PM 發表 查看引用來源
支持主奴post

師兄好似好識玩喎。。

公主, 你都比呢個post引左入黎呀?

你知我一定唔會錯過呢啲主奴post架啦

回覆 21# 的帖子

其實我都等左你好耐
我都俾你個POST 引左我睇左成個鐘

引用:
原帖由 馴犬師 於 2013-8-16 01:24 AM 發表 查看引用來源
其實我都等左你好耐
我都俾你個POST 引左我睇左成個鐘
多謝支持呀, 我都好開心有同好喺度, 可以多啲交流下, 其實我都少左好多玩主奴了,

自己本身有女朋友, 而奴都有男朋友, 唔係太而就到時間, 自己冇得玩冇得post, 睇下有一寫都好,

同埋你既汪一聲等於好, 汪汪兩聲等於唔好/不是, 我都覺得幾有用, 可以參考

回覆 23# 的帖子

其實呢d都是經驗所得, 我睇你果d 我獲益良多~
我自己本身中意玩犬調, 所以特登唸得多呢方面, 當然其他野都有玩啦, 不過自己屎尿血就唔是太喜歡!

回覆 25# 的帖子

多謝支持

上回講到同kk網調完, 閒談間得到啟發, 原來除左大大聲開post話收奴之外, 其實仲有其他方法的, 今集再繼續!!

自從上次同kk玩完之後, 發覺其實個sm世界唔係無奴, 只是d奴唔放心將自己交給你, 點解有d主人, 一個帶幾個, 又有d主人, 一個奴都無呢? 其實好簡單, 將心比己, 奴都是人, 都有權選擇佢地要跟邊個主人, 主奴關係比一般男女朋友的關係更為密切, 奴真是要將身同心交給主人, 試問下, 如果個奴對個主人都無信心的話, 點敢咁隨便將自己交給你呀 ?

前排見有奴問過, 點知邊個是真主人邊個是假主人呢 ? 其實個人覺得邊有得分真定假, 只是會分岩唔岩自己(當然要先將為左呃蝦條的狗公除外啦), 無一個主人岩哂所有奴, d奴中意嚴, d中意溫和, d要主人打, d打兩下都走頭, 一個有經驗的主人, 會先了解奴的喜好, 再進行調教, 之後再將奴的奴性引發, 係奴得到快感的同時, 自發地將自己的底線降低, 而唔係一味將主人自己的慾望, 胡亂咁加係個奴上面, 完全不理個奴的生死 !! 同埋主人都是人, 始終都有錯的時候, 不過對住個奴, 唔通要由個奴大大聲指你出黎咩, 個奴唔出得聲的時候, 就應該自己唸下, 再自我調節, 咁先有進步而不失主人威信 !!

講左咁耐, 我果時做左d咩呢 ??其實很簡單, 只是講番自己同奴相處的經驗,簡單咁點列出黎, 再同d同好吹下水, 詳細就打唔到出黎, 主要就是互相交流認識, 之後岩的就變埋主奴囉 !!

=============================================

今集脫離左故事情節, d唔好意思, 下集會講番多d過程, 同埋同奴的實調故事, 如果有咩意見, 可以pm我呀, 唔好e-mail, 我唔會睇的, 多謝各位 !

引用:
原帖由 SexDevil 於 2013-8-16 02:04 AM 發表 查看引用來源

多謝支持呀, 我都好開心有同好喺度, 可以多啲交流下, 其實我都少左好多玩主奴了,

自己本身有女朋友, 而奴都有男朋友, 唔係太而就到時間, 自己冇得玩冇得post, 睇下有一寫都好,

同埋你既汪一聲 ...
汪幾多聲算唔算安全語

引用:
原帖由 石頭~ 於 2013-8-15 01:57 PM 發表 查看引用來源
真係有女奴?師兄!

有女奴有男奴,有男主奴,女主奴,但引版一個好主都無

引用:
原帖由 20120816 於 2013-8-15 07:32 PM 發表 查看引用來源

但係你是SM高手
呢d只是基本sm

前往最後回覆