上一頁下一頁
發新話題

Mocha性愛曳曳日記

收藏  |  訂閱
75  20.2k

多謝捧場^^希望唔會悶親大家
引用:
原帖由 mandy豬豬 於 2013-8-26 09:30 AM 發表 查看引用來源

期待下半場

haha害羞
引用:
原帖由 dormo0102 於 2013-8-26 09:40 AM 發表 查看引用來源
Support 口技好利害 gei Mochac! :smile_46:

感謝感謝
引用:
原帖由 笑天下人 於 2013-8-26 11:05 AM 發表 查看引用來源
支持你:smile_38:

個衰佬唔理人感受,我就唔鬼彩佢。一出廁所,佢就公主抱我上床。男友:頭先老婆服侍得老公咁舒服,等我黎服侍返老婆仔喇。好溫柔咁錫我咀仔,額頭,臉珠,耳仔對落一度錫落去。不停揸我奶奶,不停用手指打圈,一隻手就不停卒我豆豆,我就係度典床典隻。由波波一直錫落去,到妹妹就好肉緊咁一下一下奶落去,每奶一下,mocha就淫叫一下。男友話mocha叫得好性感,好快就濕哂,啲水聲連mocha都覺得自己好淫,男友不停奶,啲水水就不斷湧出黎。好似開左個水龍頭咁,收吾切。好快mocha就頂唔順,好想要。
但死佬就吊人引,隊左支野系妹妹面前又唔入,死佬要我自己坐上去。每一次mocha郁兩郁就話攰要轉pose,但忍唔到了,一野坐上去,自覺地郁,一下一下頂到最盡,波波上下上下咁盪,放聲呻吟。完全進入無人之境,無耐,死佬就男上女下,又吊人胃口,籐到最出吾郁,要mocha自己頂返上去,一下一下頂到最盡。又托起食對腳,好粗暴咁操我......再轉下一個pose

其實有千幾個點擊,但得幾個留言,其實用心打文,打到妹妹都濕哂,而你地一個留言都無,mocha會好傷心

我一路都有留有睇架

好多謝你一直既支持,如果唔係我會無心機再打落去。
引用:
原帖由 格雷大人 於 2013-8-26 12:45 PM 發表 查看引用來源
我一路都有留有睇架

引用:
原帖由 mochac 於 2013-8-26 12:52 PM 發表 查看引用來源
好多謝你一直既支持,如果唔係我會無心機再打落去。

我一路支持,妳係未一路打架

繼續追

mocha back yet?

Suppot you

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆