上一頁下一頁
發新話題

與回憶纏綿 (P.2 UPDATE P3. THE END)

收藏  |  訂閱
75  21.3k

早呀~
haha 來來去去都係個幾個睇緊
上一篇無咩人睇添~
要夜晚先有得update喇
引用:
原帖由 royclub 於 2013-9-19 09:15 AM 發表 查看引用來源
早晨師兄:smile_o15:
你post,都個個等緊,中出喎!:smile_o12:

引用:
原帖由 暗狼 於 2013-9-19 09:07 AM 發表 查看引用來源
bb 緊係慣左俾人中出~~:smile_o05:
我多數會帶套

:smile_o05::smile_o05:
等我帶定先
引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2013-9-19 10:44 AM 發表 查看引用來源

我多數會帶套

引用:
原帖由 暗狼 於 2013-9-19 10:59 AM 發表 查看引用來源
:smile_o05::smile_o05:
等我帶定先

會過期呀!

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2013-9-19 11:15 AM 發表 查看引用來源

會過期呀!

咁又係

帶住係身等你既話真係等到過期溶埋都等唔到~ :smile_o16::smile_o16:

引用:
原帖由 暗狼 於 2013-9-19 11:23 AM 發表 查看引用來源

咁又係

帶住係身等你既話真係等到過期溶埋都等唔到~ :smile_o16::smile_o16:
過期啫,唔會溶啩

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2013-9-19 11:29 AM 發表 查看引用來源

過期啫,唔會溶啩

如果等係既話....
淨係條隊都唔知排到幾時啦~~ :smile_o08::smile_o08:

唔好諗!唔好等!
入咗門,灌埋漿先算!

佢一下推開左我....仲眼定定咁望住我.  :smile_o06:

佢飲左酒, 再加埋頭先一輪親熱, 塊面已經紅晒. 有少少好似回到拍拖時...  :smile_o05:  

我愣一愣.
我以為佢覺得玩大左, 唔想繼續落去,

我亦都無諗住勉強佢, 始終呢d 野係雙向既.
去到呢一步其實已經覺得賺左. :smile_o13:

突然佢咬一咬唇, 一下就踎低係我面前,

同一時間拉低我條牛仔褲, 合埋眼一下就  :smile_o09: !!!

個下我完全估唔到, 亦都唔識反應.

雖然我地各自都有經驗, 亦都入左洗手間,

但係無諗過真係會發生d 咁既事...  :smile_o05:

佢對手扶住我條腰, 合埋眼含晒入去, 吮左幾下先拎返出黎.
佢個咀好濕好熱, 好舒服. 跟住佢拎返出黎,

我以為係含一下者, 始終理智知道大家應該未去到個個位.

點知佢對眼望上黎, 伸條利出黎同我弟弟打招呼!!  :smile_o13:

佢條利不停係我弟弟身上游走, 不過最重要既係佢對眼!!
個種眼神我唔識形容, 有渴求, 亦都有挑戰既眼神!

我個下俾唔到反應佢, 淨係望住佢不停好享受咁 lam 我弟弟, 跟住佢又一下含返入去!
雖然我好想抽插佢個咀仔, 但係我怕整親佢所以係度死忍.
對手放係佢膊頭度輕輕按落去, 俾佢知我好舒服... :smile_34:
始終係toilet 入面, 唔知幾時有人入黎, 我地都唔敢出聲. :smile_38:
但係佢既呼吸聲好大聲, 再加埋佢口入面傳黎既體溫, 令我知佢都好興奮!

雖然同佢玩左幾次cam sex,

佢亦都有誇口過自己把口好得咁引下我,
不過我萬萬估唔到佢既口功咁勁! 唔知邊個男友調教得佢咁好.
再加上咁刺激既情況下, 好快我已經有少少想射既衝動.
於是我輕輕推一推佢拎返出黎, 怕陣間射個陣整到佢.
佢見我推開佢就企返起身, 攬住我條頸一啖錫落黎,  :smile_o09:

我亦都好熱烈咁回應佢....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆