上一頁下一頁
發新話題

寂寞到夜深... updated P.4, P.5

收藏  |  訂閱
115  14.4k

引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-24 03:20 AM 發表 查看引用來源
男人都係佔有慾強,當認真就想要曬全部,
佢話試過問自己,可唔可以當返我sp,佢話唔可以,
一係認真一齊,一係分手
咁佢都叫負責任 唔會為左有蝦條而拖住你
但如果到而家呢個地步 你兩個都要諗下繼續發展落去對大家係咪一件好事......

引用:
原帖由 missyellow@ 於 2014-3-24 03:17 AM 發表 查看引用來源

成日嗌分手真係好易令感情轉淡。。
唔好勉強行快先。。維持SL關係會否好d?
開心就繼續一齊無咁大壓力。煩事去解決~

所以溝通好緊要。就算鬧交都唔好輕易嗌分手。

http://n2.hk/d/images/r10/mobile.j ...
我地之前行得好快,而家好難返到轉頭

引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-24 03:20 AM 發表 查看引用來源
男人都係佔有慾強,當認真就想要曬全部,
佢話試過問自己,可唔可以當返我sp,佢話唔可以,
一係認真一齊,一係分手
唉.... sp呢個遊戲一去到玩認真就一定輸哂......
除非雙方一齊付出鉅大的代價....

引用:
原帖由 maybe123 於 2014-3-24 03:17 AM 發表 查看引用來源

當然冧
真係一齊開心既 唔洗成日見
得閒見一陣已經會覺得好甜好開心

冇錯~嗰時為左可以見到,搭幾耐車都覺得值得,
佢成日話冇理由搭兩個幾鐘車先見得半個鐘,話咩唔值得叫我唔好過去,
但情到濃時,就好想見ga la,我想見就值得la~

引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-24 03:23 AM 發表 查看引用來源
我地之前行得好快,而家好難返到轉頭
感情要維繫快唔得就轉變下或行返慢少少。
勉強唔黎。大家唔開心盞鬧交收場~

佢話你時間唔夠陪佢。
係你唔得閒?或有其他原因?
同佢解釋返。可能會體諒你~

引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-24 03:27 AM 發表 查看引用來源
佢成日話冇理由搭兩個幾鐘車先見得半個鐘,話咩唔值得叫我唔好過去,
情到濃時唔好話兩個鐘 四個鐘都會沖出去見啦!
我都試過11點幾專登走入新界接女友放工見半個鐘
係好戇居 但真係好甜

引用:
原帖由 chinahan 於 2014-3-24 03:24 AM 發表 查看引用來源

唉.... sp呢個遊戲一去到玩認真就一定輸哂......
除非雙方一齊付出鉅大的代價....
無錯,佢為我已經付出左,佢放棄曬所有野,為左只係同我一齊,但我做唔到...

引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-24 03:27 AM 發表 查看引用來源
見下換黎果晚甜睡, 值~ 呵呵~

引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-24 03:29 AM 發表 查看引用來源
無錯,佢為我已經付出左,佢放棄曬所有野,為左只係同我一齊,但我做唔到...
好奇點樣做唔到法?

引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-24 03:29 AM 發表 查看引用來源
佢付出前, 有無同你商量先, 如果你都無應承咩佢就亂黎, 咁係自殺咋喎....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆