有野想同大家硏究下

收藏  |  訂閱
28  19.1k

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2014-11-27 10:56 PM 發表 查看引用來源
剛巧路過。如果連租金,11k平過我養老婆...

不喜歡勿插.... (抱頭快走...)
你老婆是貴人......你一定是皇帝!

:smile_o04:

呢D 願者上釣啫, 唔使問人, 自己中意咪得囉

今日新update:

佢今日主動whatsapp 我對我噓寒問暖,說掛住我...想見我...我第一感覺是掛住我D錢先真啦...可能又想找機會追問租金之事.

唉..又要破財了.. 不過唔緊要..我又真係幾掛住佢...(其實每次我跟她一起2小時,我付1k,她常說我孤寒,這2小時有時我買外賣跟她一起吃...攬住傾計,dup 下骨,打下車輪,同幫我吹+出火, 常說D客 dup + 出火都係5百,話我cheap..不知不覺跟她認識大半個月..已俾左大約5K 了)

但你精我都唔呆, 一開波我就話因為佢我重注隻股票..想搵快錢幫佢交租..點知中左招...心情唔好...(佢應該唔識股票..)

上到去...又係D例牌野...點知今次佢主動提出不如同我現架一齊出去吃飯,同睇戲..我第一感覺係...頂...你唔係想去完街屈多我幾千下話...
(我唔想成日上去佢個度搵佢...我想佢出黎同我食下LUNCH...但佢就未曾答應過..可能佢知咁樣佢無錢收..又唔好意思問我攞..)

最後..因我約了人..所以推左佢...
當我同放低1千蚊..同佢擁抱GOODBYE KISS既時候..

她說: 我唔捨得你..不如我送你去搭車啊.....
我當時真係好 WARM 同LUM..今次我們正式第一次去街,一起拖手行街,好有拍拖 feel ,在等車時,輕撫她的秀髮,再低聲在她耳邊說話,親她的臉...

雖然我知呢個係夢...但呢一刻我選擇繼續沉醉下去...

引用:
原帖由 rigby 於 2014-11-27 11:57 PM 發表 查看引用來源

似乎你亦沒有去錯地方。 這是什麼地方取決於這裡的人!

此post 甜度情色點到即止。文學度也有些。 :smile_o11:

下一步?  雨雲已經全黑也厚,定必豪雨,即閃,否則淋病!:smile_o13:

"為我們未來打算" ...
我希望能保持清醒...

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2014-11-28 10:24 AM 發表 查看引用來源

s師兄,你都迷途小羔羊呀⋯⋯連技師都抆到過大海,太謙喇

女方既然行動升級,露出狐狸精的尾巴,你亦可以大方啲,露出男人嘅陽具,春袋⋯⋯同荷包喇。

不過,已經擺到明買 ...
鋒馬哥呢招..恕小弟不才...亦不肯定自己會不會那麼絕情...所以現在見步行步...隨心而行...

引用:
原帖由 s063708 於 2014-11-28 11:52 PM 發表 查看引用來源
今日新update:

佢今日主動whatsapp 我對我噓寒問暖,說掛住我...想見我...我第一感覺是掛住我D錢先真啦...可能又想找機會追問租金之事.

唉..又要破財了.. 不過唔緊要..我又真係幾掛住佢...(其實每次我跟她一起 ...
諗通左呢個係夢,是成功的第一步。能不能好好享受呢個夢,之後可以全身而退,

取決於你是否能夠「輕輕的我走了,正如我輕輕的來」。

强者霸招(慎用) : 重注隻股票..想搵快錢幫佢交租..點知中左招

現在被人追斬,問她是否能借錢救命。

如果你真的收到她的真金白銀在手,

我建議 : 加貴利息回水和娶她!(但至死保守秘密)

這樣的女人比那些陪你捱麥當勞的 ... 好100倍。

參考:

《再別康橋》徐志摩 1928.11.6

輕輕的我走了,正如我輕輕的來;

我輕輕的招手,作別西天的雲彩。

那河畔的金柳,是夕陽中的新娘;

波光裡的豔影,在我的心頭盪漾。

輭泥上的青荇,油油的在水底招搖;

在康河的柔波裡,我甘心做一條水草!

那榆蔭下的一潭,不是清泉,是天上虹;

揉碎在浮藻間,沉澱著彩虹似的夢。

尋夢? 撐一支長篙,向青草更青處漫溯;

滿載一船星輝,在星輝斑斕裡放歌。

但我不能放歌,悄悄是別離的笙簫;

夏蟲也為我沉默,沉默是今晚的康橋!

悄悄的我走了,正如我悄悄的來;

我揮一揮衣袖,不帶走一片雲彩。

S兄,如果真心,開頭可以比小小甜頭佢,之後再試下同佢講心唔講金,再之後問佢攞返錢及扮窮,如果佢都仲有情有義,可能真係比你駁到呢

不過前提,你要知道自己的止蝕位係邊,如果蝕左自己頂唔頂得順,會唔會為左條女窮到褲穿龍,同埋你最好搵本簿記住駛左幾多錢係條女身上,怕你著晒魔時唔記得駛左幾多錢,數字最好唔會呃人,最理性

前往最後回覆