上一頁下一頁
發新話題

有關sp的隨想2

收藏  |  訂閱
73  6.6k

到底啲人係咁話搵SP, 其實知唔知呢兩個字有幾沉重。
沉過船既師兄師姐, 應該明我講咩。
好辛苦架。
為食而食既, 倒不如另找他法。
有好多成為SP既雙方, 中間既苦衷, 又有幾多人會了解???

下面既歌詞, 又有幾多人有共嗚呢???:smile_o03:
專一至今竟會敢 避過你的吻 伏在你身說找到 更喜愛的人
我也居然變心 不禁要承認我 像往日我恨透的罪人

當初的我為了你 圍滿著好友 日夜怪你愛不夠 還驚你風流
然後到我內疚 任旁人來認購 恨你沒有問情由便放我走

誰都會散 怎知一拍便會散
怪我自己作反 明明我不應再揀
忠貞怎可以貪 給拋棄亦已很慣
不慣去承認自私 移情別愛太奸

遲早要散(遲早都散) 散得清脆未算慘

我卻要忠變奸 斗膽一腳踏兩船
想上岸時又晏 無面目再解釋 自廢了承諾是否太斗膽

當初枉我未拍拖 曾這樣講過 外遇那些女主角 遲早惹出禍
誰料那個是我 又能如何恨我 沒法面對自我 其實最痛楚

何苦再自命悽慘 你當我搗蛋
誓要去與他邂逅 仍然從不怕被人話濫
從未做過玩家 但我卻誠實認真去玩

真心相愛未見得 為了他英俊 換掉角色也許你 你都會包容
我到今天至懂 為情而淪落了 在背後確實有些苦衷 不可不信

引用:
原帖由 咸濕人夫 於 2015-4-2 06:29 PM 發表 查看引用來源
好辛苦架。
有好多成為SP既雙方, 中間既苦衷, 又有幾多人會了解???

下面既歌詞, 又 ...
不如你開鋪啦

thank you your report:smile_40:

引用:
原帖由 colinlaw 於 2015-4-2 06:08 PM 發表 查看引用來源
無錯

不過會有時想起當時

你會嗎?
唔想起就唔會有往事成追憶

引用:
原帖由 咸濕人夫 於 2015-4-2 06:22 PM 發表 查看引用來源
SP呢種關係好矛盾。
開始時盡管大家都講得好清楚, 感情要點到即只。
但係又有幾多人做得到?
冇好感, 就唔會有身體接觸。
冇好感, 就唔會有感情。
有感情, 就有機會會沉船。
咁樣當初大家講得好清楚既點到即只, ...
中晒你所講的野:smile_o12:

引用:
原帖由 咸濕人夫 於 2015-4-2 06:29 PM 發表 查看引用來源
好辛苦架。

下面既歌詞, 又 ...
好感性 ˊ_>ˋ

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2015-4-2 06:37 PM 發表 查看引用來源
不如你開鋪啦
唔好啦,我個故事唔咸架,冇人會想聽。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-4-2 06:26 PM 發表 查看引用來源
5乜唸咁多關系點分…
隨緣…開心咪一齊…
有另一半既…就自然識抽離就得啦…

無錯,知到幾時到頂,識得抽既,就絕對適合玩。

引用:
原帖由 咸濕人夫 於 2015-4-2 09:13 PM 發表 查看引用來源

講少少分享下,你咁感性

引用:
原帖由 咸濕人夫 於 2015-4-2 09:13 PM 發表 查看引用來源

講少少分享下,你咁感性

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆