坤我唔識

收藏  |  訂閱
35  12.2k

以前99年我見同事去太平洋未大裝修前,打個飛機都300小費!:smile_42:

96-99年前去普通酒店骨場正經骨都2百小費!果時公價!另計骨鐘

果度我一向俾開爪妹三舊。過年前後,我有三個月冇去。上週放假,才上去找采耳。采耳話打風期間不能起飛,但摩摩渣可以。咁我話俾兩舊,佢嫌少。最後簽二十叫佢走。
本來已經唔係太好玩,但三舊我俾得起,都慣左。但咁都嫌少既話,祝佢快D找到下一個土豪。:smile_15:

只能用一個字黎形容師兄>>>>>型!!!!!

C hing做得好,上星期福田口岸毫丸按日式推油,技C搞慶哂問出唔出,知唔知價,我話比1舊知喇(其實比開佰二,不過玩下話1舊)點知即西面話你揾第二個幫你出喇,洗唔洗咁認真呀,咁我話按番正骨得喇:smile_39:

引用:
原帖由 Jack_boy 於 2015-4-9 02:21 PM 發表 查看引用來源

輸左乜時間?你好趕時間咩?!
要出火 都唔會去 王失 啦  
大陸經濟我唔睇好, 係米重有甘多土豪尼?

定港人做成呢?我真是好疑惑

港人無理由甘....醒架....

500-1000打個機甘豪, 定是沉船客呀?

如果是沉船客,皇室D女都有甘多...值唔值呀?

其實真係吾明有咩好玩?俾技師開貴價仲要睇面色,都係起個機...大堂玩又多人,上房又燒$...,埋單分分鐘過千人仔,呢個洗費有好多選擇,如果話玩個FEEL,相信BOOK間吾錯既酒店,再叫技師上房按,消息都吾差幾多

簽五舊唔洗去王失,去好高級貪官私竇就俾呢d價。

坐台都400元喇:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 earth008 於 2015-4-9 07:43 PM 發表 查看引用來源
以前99年我見同事去太平洋未大裝修前,打個飛機都300小費!:smile_42:

96-99年前去普通酒店骨場正經骨都2百小費!果時公價!另計骨鐘
果時香港佐敦快X 同美麗華地庫果間  7佰幾蚊打飛機,平日有時12點都要等房!

引用:
原帖由 fuucck 於 2015-4-9 07:34 PM 發表 查看引用來源

其實你比一百佢, 佢都無你計, 舊年年尾左右, 動物園, 鬆左3條女, 最後比第三條女爆出, 我無理佢, 比左100佢, 話係自出吾關佢事, 之後佢用左5分鍾左右黑面我, 但都無計..:smile_o13:
如其比一佰不如唔好比!同經理投訴話佢性騷擾你,你話一心黎正經按摩,點知你d 技師淨係渣住碌野按,仲渣到你出埋野,叫佢賠返d 精錢黎!唔係報公安!

前往最後回覆