[長話短說POST] 慶祝生日但比人重打八十

收藏  |  訂閱
29  3.7k

引用:
原帖由 remyred 於 2015-8-16 04:11 PM 發表 查看引用來源
咁打好容易瘀!

手板腳板都ok o既, patpat 瘀都睇唔到除o左主人之外  
打大脾就真係好現啦, 成條紫色咁... 但都有試過故意要佢鞭一兩籐之後著短裙出街比人睇 :smile_30:
細個有籐條痕返學會覺得好羞家, 而家好high

有冇傷痕睇下呀…lol

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-8-17 08:38 AM 發表 查看引用來源
有冇傷痕睇下呀…lol

有  過o黎我打你兩籐, 之後自己照鏡睇飽佢 :smile_o13:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-8-17 08:50 AM 發表 查看引用來源

有  過o黎我打你兩籐, 之後自己照鏡睇飽佢 :smile_o13:
你打我?互打丫笨…xdd

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-8-17 08:52 AM 發表 查看引用來源

你打我?互打丫笨…xdd

o下... :smile_14:
雖然睇你相入面o既胸肌我應該唔夠你打, 不過逃走o既本領我唔差o架 :smile_30::smile_43:
捉到我先算 :smile_o13:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-8-17 09:10 AM 發表 查看引用來源

o下... :smile_14:
雖然睇你相入面o既胸肌我應該唔夠你打, 不過逃走o既本領我唔差o架 :smile_30::smile_43:
捉到我先算 :smile_o13:
女人5係要黎打既……定d 來…xdd

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-8-17 09:15 AM 發表 查看引用來源

女人5係要黎打既……定d 來…xdd

但係我想喎 有諗過如果呢條友真係娶我呢, 我就送份禮物比佢
係一個我親手寫o既list, 約法三章承諾要做個好老婆, 犯規好似講粗口, 煮飯唔o岩味道, 唔做好家務, o係出面唔接人電話一個鐘之內唔覆,
每個犯規需要接受咩懲罰, 全部都係以體罰埋單 :smile_30:

唔講啦  要開工! :smile_34:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 17/8/2015 11:36 AM 發表 查看引用來源
但係我想喎 有諗過如果呢條友真係娶我呢...
如果係娶得過嘅女人,我打唔落。
你諗下,白雪雪嘅玉腿,無端端整到又紅又紫,然後鵝緊脾果陣見到唔開胃 - 我冇咁蠢囉。係,我完美主義。連淫賤都要完美。:smile_34:

回覆 27# 的帖子

你覺得自己仲可以開發嗎?依家唔打會有高潮嗎?

引用:
原帖由 blackjack131313 於 2015-8-17 10:07 AM 發表 查看引用來源
你覺得自己仲可以開發嗎?依家唔打會有高潮嗎?
高潮梗會o架啦  插得舒服或者奶得舒服自然會o黎 咁我又唔係次次都打, 都係一個禮拜左右一次啦
同埋咩叫開發? :smile_41:

前往最後回覆