上一頁下一頁
發新話題

男友點樣都滿足唔到我 (updated P.2, p.4 #49)

收藏  |  訂閱
130  27.1k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-2-8 10:48 AM 發表 查看引用來源

你係咪仲係好細個? 我聽啲有心得女仔講, 佢地細個時都好難或冇高潮, 年紀大啲後開始了解自己身體, 投入左性愛同埋自慰多左, 反而好敏感, 或者你試下買性玩具自己插下, 搵下有冇邊個位可以易啲 ...
小妹都廿幾 不過性經驗真係少
唔敢去買玩具 驚就噤利入去會俾人白眼:smile_13:
望購又怕玩具寄番屋企
所以都係就地取材 主要係手攻 捽豆豆
如果太餓先出動無比滴 個形都幾似 係太短啫:smile_30:

引用:
原帖由 性感打籮柚 於 2016-2-8 11:36 發表 查看引用來源

望購又怕玩具寄番屋企
如果太餓先出動無比滴 個形都幾似 係太短啫:smile_30:
咁你有無同男友了解溝通過

好多時都係男人覺得餓,而今次係女人覺得餓...如果我女人好似你咁就爽死啦

其實我覺得你太過滿足左男朋友先令到佢太易滿足
我覺得你要服待佢到岩岩好又未射,等佢勁硬咁插返你
當你feel到佢想射又停一停佢,轉下動作
等佢習慣下好快就會持久

引用:
原帖由 性感打籮柚 於 2016-2-8 11:36 AM 發表 查看引用來源

望購又怕玩具寄番屋企
喜歡欣賞妳的主動同對性的追求,玩具其實真的冇咁大不了,食色性也,當妳入到去周圍望下,再豁出去問下點用點玩,包妳會發覺見識原來這樣少,再唔係搵我陪妳去壯下膽陪妳買,應該好好多

引用:
原帖由 性感打籮柚 於 2016-2-8 01:09 AM 發表 查看引用來源
第二post
我諗都無咩人會記得小妹😂
再自我介紹一次
小妹瘦底 腳長長 吸手波
細細個就已經好鍾意睇AV
越睇好似越重口味 好鍾意睇啲男人言語上挑逗女優 甚至係侮辱成分

去到同而家呢個另一半
佢條野嘅 ...
咁妳都幾慘……

引用:
原帖由 性感打籮柚 於 2016-2-8 01:09 AM 發表 查看引用來源
第二post
我諗都無咩人會記得小妹😂
再自我介紹一次
小妹瘦底 腳長長 吸手波
細細個就已經好鍾意睇AV
越睇好似越重口味 好鍾意睇啲男人言語上挑逗女優 甚至係侮辱成分

去到同而家呢個另一半
佢條野嘅 ...
師妹肯定又爆pm喇……哈哈

叫他幫你奶系一次來高潮先,到插你易高漲更多。

你男友后生仔唔識玩嘛

搵外援

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆