上一頁下一頁
發新話題

同女朋友3P刺激經驗 update #29 #33 #39

收藏  |  訂閱
109  61.2k

我要睇0係屋企果次~~

引用:
原帖由 晴天蝸牛 於 2016-7-8 02:24 PM 發表 查看引用來源

係GA...不過有時洗下佢腦話係正常野 加上本身女仔都可能會好奇OR 想
講下講下 有機會時間又0岩既話 就好易有第1次 之後重施故技

同埋唔一定夫妻後生二十出頭都得 年齡一直唔係問題
始終女方開口好似好怪咁

引用:
原帖由 nick504 於 2016-7-8 08:10 發表 查看引用來源
Hi 大家好, 第一次係到發POST, 尋晚係第二個FORUM打完成晚文章唔想浪費左去,咁就係到POST埋啦 ,分享下之前同女朋友既3P刺激經驗
我地大家都係25,6歲到, 我地2個搬左出黎租屋住.

好記得有一次同佢做做下我用隻手指 ...
Nick, 我覺得你寫得好好,好在好寫實,好真我一路睇一路都硬緊,希望你可以繼續寫多啲3P過程十卜你

support

引用:
原帖由 野涼 於 2016-7-8 03:56 PM 發表 查看引用來源
我要睇0係屋企果次~~
一陣會開始打 :-)

引用:
原帖由 mrtaitau 於 2016-7-8 06:06 PM 發表 查看引用來源

Nick, 我覺得你寫得好好,好在好寫實,好真我一路睇一路都硬緊,希望你可以繼續寫多啲3P過程十卜你
Thanks Martaitau! Really do appreciate it! 準備開始 hehe

多謝咁多位朋友支持,我準備寫緊架喇

引用:
原帖由 nick504 於 2016-7-8 08:55 PM 發表 查看引用來源

仲有我想補充有時打文字又唔駛點去執啲文法丫書面語咁,我覺得表達到自己想講既嘢夠直接就夠

Thanks Martaitau! Really do appreciate it! 準備開始 hehe

好啦,上次講到女朋友玩完camsex後,我成日都會借啲衣講下3p既刺激嘢,唔知係唔係講得多又聽得多之下,距都好配合我同我講呢方面既嘢,當然人人感覺底線唔同 其實係唔可以亂試 如果距唔啱聽既真係除時反面,所以朋友你要玩首先你要事先測試下你另一半底線係點先,咁當然我知道我女友可以傾呢啲嘢我先會同距講啦。 直至有一次係床上我同距講babe 不如搵多個人一齊玩下啦 it must be fun, 我地可以just 搵個人上黎傾下計玩下啤牌or just 俾距摸下你,你想唔想我同你做緊時有人可以Lam下你, 雙重享受喎,好刺激架。

距諗咗一諗: 衣乜你成日諗埋呢啲衰嘢架 我話: 算啦咁你堂我無講過。 距:  乜你真係好想試下咩?你會覺得好刺激架? 我話: okay just think 有時試下新嘢都幾好丫 (我心諗 wah! 我直情刺激加興奮tim la!)  距: um 如果咁樣babe 你會enjoy 既 可以試下既 因為我想babe你開心, 但係你點搵人呀? 我心諗 (wah!!!!!我得米喇!我個刻心情個刻其實十級興奮)  

之後我扮淡定話:上網搵下囉 距話: 你搵完要俾我睇下先wo! 如是這我就開始咗上網搵人計較,最後我地搵咗個都係同我地差唔年齡既男仔,詳情點約我唔講咁多喇, 不過我好心就刻個晚係星期五晚我同女友大家放工6點反屋企 女朋友就反屋企化下妝扮下靚先,因為大家都係反office 工所以happy friday 係我地最開心既日子, 我同距講如果你到時覺得有啲咩唔鐘意我地可以即刻停, 個晚我地約咗個男仔9點係屋企見面, 你無聽錯!係屋企!

我又係番5日今日又係HAPPY FIRDAY..又同你地差唔多大...好善務果個男仔TIM..好似你咁講淨係飲下野玩下啤都好丫...哈..你係咩網搵架..我好多網都去過但都搵唔到..><..可能你都IN過我..但我太樣衰所以唔入選,...哈.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆