上一頁下一頁
發新話題

屁股控 (更新P.5)

收藏  |  訂閱
102  12.7k

引用:
原帖由 guthrie 於 2016-7-11 11:23 PM 發表 查看引用來源

Err...等陣,“一股氣流”係乜東東嚟???

唔會係重口味嘢啩?

無特別,只係想射的感覺

引用:
原帖由 火星貓咪 於 2016-7-11 06:24 PM 發表 查看引用來源
乜咁多男人鍾意大patpat架咩?
吾通你都係下patpat?

係大patpat呀,香港女仔應該幾多大patpat,大胸就話難搵啫
引用:
原帖由 abb3164 於 2016-7-12 11:20 AM 發表 查看引用來源

吾通你都係下patpat?

有冇入埋後門?

暫未得到人妻批准,無野可以updates。既然係咁,我就講下搵食心得。

我有幾位豬朋狗友,無所不談。有次同一位狗友講起sp,佢話好羨慕我可以搵到,有免費餐食。我估有不少男人,初初搵SP都係為左有foc。我亦唔除非當初我決定去搵食,都係因為呢類咁既原因。不過經過多年洗禮, free lunch呢味野,自問機會不是屬於我的。

如果單純只係想搵個女人做,從value for money呢個角度,sp絕對係貴,尤其係網上識。自問唔係高大靚仔,女人唔會撲埋我身,我要花不少時間同人傾計,再出黎見幾次面,飲飲食食就唔少得,唔好話要請人食飯飲酒,就算大家aa都好,都係一條數。由相識到搞到第一次,當中所花時間同錢,都夠去澳門搵個韓妹加俄妹玩足一日。

不論男女,想搵SP的話,都真係要諗清楚為乜,尤其本身有另一半。可要知SP關係處理得唔好,代價可以係好大。

我份人大貪,除左搞野之外,我仲想透過偷食達到好多目的。例如證明自己仲有吸引力,想去滿足別人而帶來成功感,想別人去接納我等等。呢D感覺既野,唔係直接用錢就可以換到。

咁就真係要男人先知為乜搵sp了

引用:
原帖由 NAT_KINGCOLE 於 2016-7-12 12:47 PM 發表 查看引用來源
暫未得到人妻批准,無野可以updates。既然係咁,我就講下搵食心得。

我有幾位豬朋狗友,無所不談。有次同一位狗友講起sp,佢話好羨慕我可以搵到,有免費餐食。我估有不少男人,初初搵SP都係為左有foc。我亦唔除非 ...
嘩高手

我都係屎忽控, 幸會.

以前真係唔知大PAT 係甘爽..觀感上真係一般..但有個女友PAT 好有肉...一玩就不得了..可以唔渣佢波.但都要渣佢個PAT..推車, 打PAT 絕對係不能少既動作..就算出街..都忍唔住要掃下,摸下, 即時扯都硬晒添

我都中2,但我吾中2拆seafood,渣下過手隱都可以:fst_006:

引用:
原帖由 不動明皇 於 2016-7-12 02:31 PM 發表 查看引用來源
以前真係唔知大PAT 係甘爽..觀感上真係一般..但有個女友PAT 好有肉...一玩就不得了..可以唔渣佢波.但都要渣佢個PAT..推車, 打PAT 絕對係不能少既動作..就算出街..都忍唔住要掃下,摸下, 即時扯都硬晒添
呢下都真係可圈可點。當街揸人波,係好唔尊重女性。但PATPAT就唔同啦,係地鐵,係巴士,太多地方出左手都無人知。可以係街上揸下PAT,甚至打兩野,真係好爽。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆