上一頁下一頁
發新話題

我就是喜歡賴著你~我的親<3 (異地.放縱 P5)

收藏  |  訂閱
76  24.6k

對波波好白滑好靚啫

貓大爺又飛啦

估下今次我去邊度玩?

你,就是我的夢想。愛與夢飛行。:smile_o09:
永遠不要停止追尋夢想,即使有時它可能遙不可發。

攞blanket,叫杯面,黑口黑面,起飛降落先去廁所,屌人冇choice等等,貓大爺全部做齊晒。。。。就奇啦。:smile_o13:

引用:
原帖由 貓大爺 於 2016-11-13 11:55 AM 發表 查看引用來源
貓大爺又飛啦

估下今次我去邊度玩?

你,就是我的夢想。愛與夢飛行。:smile_o09:
永遠不要停止追尋夢想,即使有時它可能遙不可發。

http://i65.tinypic.com/2q1hr ...
著咁短上機 想人成程機都硬住咩 捉你入廁所架

enjoy the trip

引用:
原帖由 何澤堯 於 2016-11-13 12:02 PM 發表 查看引用來源

著咁短上機 想人成程機都硬住咩 捉你入廁所架
係飛機上曳曳不嬲都係我志願:smile_o10:

不過呢程機得一個空少:smile_o08:

唔緊要啦:smile_o03:如果有一個俾我私有化,已經好開心啦:smile_o05:

引用:
原帖由 貓頭鷹b 於 2016-11-13 01:29 PM 發表 查看引用來源
enjoy the trip
今次去玩所有野都要自己搞掂,超刺激呀!:smile_o08:

要一眼關七!!:smile_o04:

引用:
原帖由 貓大爺 於 2016-11-13 03:15 PM 發表 查看引用來源

係飛機上曳曳不嬲都係我志願:smile_o10:

不過呢程機得一個空少:smile_o08:

唔緊要啦:smile_o03:如果有一個俾我私有化,已經好開心啦:smile_o05:
到埗啦?似飛台灣or泰國

引用:
原帖由 貓頭鷹b 於 2016-11-13 03:16 PM 發表 查看引用來源

到埗啦?似飛台灣or泰國
剛剛到埗!!終於搵到大巴票站購票,九個字後上車。人在異地,真的是一刻都不能腦袋放空。

引用:
原帖由 貓大爺 於 2016-10-23 01:22 AM 發表 查看引用來源
第一次同大家分享,可能少甜多荳芽夢,大家想睇拍拍拍的要出返去LA

貓大爺有一個好鍚我的小把拔,初初認識的時候有鬥氣有分歧,又試過扮嬲互相激大家,我份人又小女孩脾氣,激到小把拔又嬲又好笑,好多時都係 ...
最愛奶的了

引用:
原帖由 貓大爺 於 2016-11-13 03:48 PM 發表 查看引用來源

剛剛到埗!!終於搵到大巴票站購票,九個字後上車。人在異地,真的是一刻都不能腦袋放空。
巴士上都小心呀,隔離位可能。。。。。嘿嘿嘿

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆