上一頁下一頁
發新話題

與人妻再續前緣 (更新 #8, #16,#23, #24,#37,#39)

收藏  |  訂閱
41  12.9k

之後有一幕真係好正,我晏少少打出黎

引用:
原帖由 pc6983 於 2017-2-7 08:01 PM 發表 查看引用來源
原來好戲在後頭,有冇撕爛佢嘅絲襪?
你估下😁

玩 69。。。其實 J 隻鮑唔算靚,可能真係淫底,插得多,我次次都有少少猶豫,先奶落去,一奶佢又呻吟,J 嘅呻吟好正,好吸引我,會再度激發我嘅性欲,(又叫得咁銷魂,引我插你呀嘛 ?) 佢繼續輕聲呻吟話 (咁舒服。。咪叫囉。。你唔奶我咪唔叫。。) 咁串咀用激將法,但我好單純咁受左,用脷暫代我碌鳩,插入佢妹妹度,佢更加癲,我叫佢 (唔好偷懶,繼續含, 話時話你吹嘅技術好左 ? 成日同你條佬練習嘛 ? 又話唔會幫佢吹) J 唔答我,我當佢認左,我當堂嬲嬲豬,唔奶佢西再起身推開佢。。。。佢呆一呆。。。。

推低左佢,我就騎上佢身上,拉起佢件衫,對波即刻彈出黎,粒的硬哂,我吮左兩下,就用碌野打佢對波,佢又再低吟,(呃我 ? 幫條佬日日吹係嘛 ? 要罰你)打多幾下,就用龜頭磨佢粒 lin, 都幾舒服,但征服感大過肉體有黎嘅感官感受,J 就好似好鍾意咁,自己伸手捽鮑魚,我再隊前一步 (同我含實佢,用力吮呀 !)

J 照足我指示,條脷又軟,爽到死。
我就攞手機影佢幫我含個樣,透過手機螢幕睇,感覺又唔同,盞鬼!

影左幾張,J 就話 (影我妹妹,快!) 我呢 d 順德人黎嘛,唯有照做,退番兩步趴低就 close up 佢隻 gap....

師兄有無得分享呀?

very attactive , please post photo, shareing the bj phooto ,will you C ching

引用:
原帖由 benng2012 於 2017-2-9 08:52 AM 發表 查看引用來源
師兄有無得分享呀?
想要分享 d 咩 ??

引用:
原帖由 taidauchai 於 2017-2-9 12:16 PM 發表 查看引用來源
very attactive , please post photo, shareing the bj phooto ,will you C ching
要問下 J 先。。。要尊重佢,即使遮樣都係咁話

引用:
原帖由 koex 於 2017-2-8 08:33 AM 發表 查看引用來源

你估下😁
肯定有吧

引用:
原帖由 pc6983 於 2017-2-9 06:21 PM 發表 查看引用來源

肯定有吧
其實無,因為佢只係除。。。哈哈
但是對黑絲都係報銷,因為後尾射左濃精上去

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆