女人敏感帶,如果令女人想有性行為?

收藏  |  訂閱
36  13.1k

啪粒藥落佢度.........得咗:smile_34:

引用:
原帖由 二寶豬豬 於 2018-2-23 04:08 PM 發表 查看引用來源
掃大脾要掃內側,不經意間掃到私處附近
試過,但佢好似無反應
btw, 下次再輕手小小掃睇下先

引用:
原帖由 dicmak 於 2018-2-24 02:10 AM 發表 查看引用來源
啪粒藥落佢度.........得咗:smile_34:
有無介紹

引用:
原帖由 hotin114 於 2018-2-24 03:37 AM 發表 查看引用來源

有無介紹
上淘寶

奶西,由陰毛開始奶,慢慢奶落去,之後打圈咁奶側邊,之後奶正中位,條脷要申埋入去,用條脷頂下頂下,之後奶屎眼同西之間個度,條脷要有節奏咁頂下頂下,之前奶屎眼,最後番番西位繼續奶,條脷申埋入去。爽完一輸之後先插賓周。

引用:
原帖由 hotin114 於 2018-2-22 02:48 PM 發表 查看引用來源
想請教下師兄們有咩絕技可以令到對方係床到更想要性行為。或請教師姐們,你地係床上受到咩服侍時,會更想對方同你發生性行為。

女朋友表示有時都係因為大家想要先有性行為,但有時佢覺得當刻未去到好想要個個程度
但 ...
摸佢大髀內側,撫摸佢patpat,胸部。刺激佢陰蒂。。。。

準備抽插:smile_47:

引用:
原帖由 yuk777044 於 2018-2-26 09:16 PM 發表 查看引用來源
奶西,由陰毛開始奶,慢慢奶落去,之後打圈咁奶側邊,之後奶正中位,條脷要申埋入去,用條脷頂下頂下,之後奶屎眼同西之間個度,條脷要有節奏咁頂下頂下,之前奶屎眼,最後番番西位繼續奶,條! ...
同我攻略差唔多!認同!

用條俐上則壓住佢陰蒂。。。幫佢卒碟。。。以俐代替手指。。。

用一疊疊既金牛打佢塊面,即刻有高潮

引用:
原帖由 星升升 於 2018-2-27 10:39 PM 發表 查看引用來源
用一疊疊既金牛打佢塊面,即刻有高潮

錫吓我奶吓我啜吓我
日日:fst_011::fst_003:我
就會出晒水好想要:fst_002:

前往最後回覆