人夫回憶錄 — 主人調教小淫奴的日子 1# 22#

收藏  |  訂閱
27  3.5k

引用:
原帖由 bb狗 於 2018-8-15 01:51 AM 發表 查看引用來源

我覺得接受能力高係最難:smile_38:有好多講就得 到做就怕
所以咪話有好多偽M,多數第一關言語凌辱都過唔到

同小靜玩左幾次後,基本上佢已經變成聽教聽話既奴,慢慢無左開頭既羞澀,奴mode逐漸成形,好多野識自動自覺。

咁我玩到咁上下,當然係唔滿足要搵啲新野滿足下我既淫慾啦,所以就plan左一日行程去玩弄佢。

前一晚我同小靜講定,聽日出街要著一條深色連身長裙,同埋唔準著底褲,小靜都好興奮,係咁問主人聽日帶佢去邊,我只係同佢講: 主人聽日要好好調教你。

第日,我特登入元朗接佢坐巴士出油尖旺,小靜著住件深藍色長裙,扎住條小馬尾,配埋副無框眼鏡,成個文青咁(不過係個淫奴文青,哈哈),我一見到佢就先攬住佢錫淡先啦:「好乖wor,有聽主人話,咁下面係咪真空架?」小靜攬實我細細聲講:「主人驗下小靜就知架啦⋯⋯」我笑左笑錫多佢一淡,就拉佢上巴士,唔使講大家都知,我地一定坐係上層最後啦!

坐底左,我好自然咁掃佢大脾,一路問佢:「唔著底底有無俾人𥄫到呀?」小靜細聲講:「小靜只俾主人𥄫架炸」我不斷掃佢大腿內側,同埋輕輕咁high佢個西,完全係水份飽滿既狀態,我繼續掃佢大腿,high個西就點到即止,唔太深入,如是者,佢塊面同頸越來越紅,個身開始不安份咁扭,我貼住隻耳問佢:「淨係想主人𥄫,咁想唔想主人玩小靜呀?」「想呀⋯⋯主人」「想主人點玩你呀?」「主人想點玩都得,小靜好辛苦呀,主人俾我啦......」小靜越扭越勁,我見佢呻手過黎想摸我條J,即刻喝住佢:「主人未批准你可以摸!」小靜好慘既樣咁望住我,我錫佢一淡:「你乖乖唔好亂咁郁,落車前主人俾你隔住褲聞主人條J。」小靜好努力咁平靜落唔亂咁郁,當然我隻手就無停過啦,就到站趁人少少我同佢講:「主人話而家可以啦」小靜馬上將塊面埋係我褲頭係咁磨係咁索,最後到站我就拉佢落車。

然後我地去油尖旺某商場食飯先,我地貼住坐,一路食,我隻手都keep住刺激佢,每次都點到即止唔太深入。食完飯我問佢食得飽嘛,佢點點頭,我再貼住佢耳邊問:「咁仲要唔要主人喂你呀?」小靜捉緊我隻手:「主人快啲啦⋯⋯」我帶佢上左去最頂層個殘廁,一入去已經係咁車佢,雙手大大力咁渣落佢個胸度,個衰妹唔使啜已經扯晒lin旗,我笑佢:「今次咁乖方便主人食呀。」講完即刻瘋狂啜佢乳頭,隻手申入去卒佢豆豆,小靜high到震晒,越叫越大聲,我望住佢講:「俾主人再聽到你叫出聲就停!」小靜只好面容扭曲咁咬住唇係咁扭來扭去,係咁震。差唔多時候,我企起身,佢好自然跪低想幫我含,我同佢講:「未係時候俾你住,繼續等!」小靜好不情不願同我前後腳咁走。

小靜一路僑到我好實,一路好幽怨咁望住我,細細聲咁叫「主人......」我見佢咁慘,錫左佢一淡:「小靜咁乖,主人帶你去個地方獎勵你。」我地到左個公園,個公園有條小路去到盡頭有條好隱蔽既長椅(個公園係馬頭圍附近,熟嗰頭既師兄師姐可考慮下),我先坐低同佢講:「主人而家批准你可以服侍我!」小靜第一時間拉開我褲鏈,一口含落去,好似餓鬼咁啜到唔放,我high到反白眼,佢條摩打脷係咁刺激我,把口仲係唔放,仲自動波深喉,好似想吞我條J落肚咁,我順勢禁住佢個頭頂,嗰邊箱見到佢猛卒佢豆豆,過左陣佢終於放口,流住口水問我:「主人,可唔可俾我呀?」「係咪要主人屌你呀?」「係呀,小靜想主人屌呀!」「賤奴自己坐上黎,唔係要主人服侍你丫嘛!」小靜自己拉起條裙,一野坐上黎,我feel 到佢下面又濕又熱緊緊包實我,小靜好似顛左咁,起勢係咁郁,「主人呀⋯⋯賤奴好舒服呀」不斷瘋狂咁車,睇黎餓左佢太耐,禁都禁唔住,全程我都唔使郁,小靜自動波係咁chur,過左陣,我feel到小靜個西係咁收縮,而佢全身都係咁震,我都覺得係時候 再抱住佢大力咁頂,最後射晒係入面(小靜主動食藥方便我隨時中出),我地抱住喘氣抖左陣,然後佢起身用口幫我含乾淨,再抹乾淨下面。

雖然個地方隱蔽,但我地玩夠都急急地離開,事後小靜好滿足咁僑住我隻手坐車反屋企,當然全程都繼續抽佢水啦,小靜同我講佢從未俾人咁吊住癮咁耐,頭先佢完全唔介意野外,個腦空白一片,淨係想人屌爆佢。臨走嗰陣我打左個好長車輪先放佢走,一邊又諗緊遲下可以點同佢玩。

引用:
原帖由 cesarocean 於 2018-8-15 02:52 PM 發表 查看引用來源
同小靜玩左幾次後,基本上佢已經變成聽教聽話既奴,慢慢無左開頭既羞澀,奴mode逐漸成形,好多野識自動自覺。

咁我玩到咁上下,當然係唔滿足要搵啲新野滿足下我既淫慾啦,所以就plan左一日行程去玩弄佢。

前一晚我同小靜講定,聽日出街要著一條深色連身長裙,同埋唔準著底褲,小靜都好興奮,係咁問主人聽日帶佢去邊,我只係同佢講: 主人聽日要好好調教你。

第日,我特登入元朗接佢坐巴士出油尖旺, ...
好吸引呀
繼續更新

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2018-8-16 06:41 PM 發表 查看引用來源

好吸引呀
繼續更新
多謝你支持,我見無乜反應,仲以為唔吸引無人睇😂

難得調教出一隻小淫奴,恭喜C兄:smile_o12:

引用:
原帖由 studio4e 於 2018-8-17 12:13 AM 發表 查看引用來源
難得調教出一隻小淫奴,恭喜C兄:smile_o12:
往事只能回味,以前激過頭,而家淡如水😂

引用:
原帖由 cesarocean 於 15-8-2018 14:52 發表 查看引用來源

第日,我特登入元朗接佢坐巴士出油尖旺, ...
著長裙咁麻煩, 短裙開心好多喎:smile_40:

引用:
原帖由 CCandy 於 2018-8-17 05:19 PM 發表 查看引用來源

著長裙咁麻煩, 短裙開心好多喎:smile_40:
長裙就算濕晒流水都無咁明顯嘛:smile_40:

前往最後回覆