上一頁下一頁
發新話題

女人後生時要做多啲..

收藏  |  訂閱
44  6.8k

做得多反而無乜水

引用:
原帖由 想菲 於 2019-5-5 10:14 AM 發表 查看引用來源
後生同前中女期多多做:smile_o05:
中女期熱切的做:smile_o01:
香港揾男人不張開嘴:smile_45:,揾唔到囉:smile_39:
老咗,無人會想搞囉!:smile_27:
熟女幾有味道,女人味十足。

引用:
原帖由 想菲 於 2019-5-5 10:14 AM 發表 查看引用來源
香港揾男人不張開嘴:smile_45:,揾唔到囉:smile_39:
有食唔食,罪大惡極!

引用:
囡囡由15歲已經開始可以屌:smile_47: 佢地無論閪窿、屎忽窿、Lin頭都係粉紅色:smile_47:一定要乃到佢噴水為止:smile_47::smile_47:

咁似男人呃蝦條啲口吻

引用:
原帖由 微微細乳的花瓣 於 2019-8-21 10:32 AM 發表 查看引用來源
咁似男人呃蝦條啲口吻
點解你咁聰明嘅??我真係餓咗好耐啦
你可吾可以做我SP?,我會好好照顧你閪窿、屎忽窿、波波一定可以乃到你噴晒水為止:smile_47:
利申:我想試下屌到囡囡反唇的感覺:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 toys10 於 2019-8-21 10:25 AM 發表 查看引用來源

囡囡由15歲已經開始可以屌:smile_47: 佢地無論閪窿、屎忽窿、Lin頭都係粉紅色:smile_47:一定要乃到佢噴水為止:smile_47::smile_47:
變態佬:smile_o04:

引用:
不是啊少女有佢地吸引力,中女也有佢地成熟多肉的吸引力。我愛人現在已經是中女但我仲喜歡佢成熟多肉的身體

引用:
原帖由 toys10 於 2019-8-21 10:25 AM 發表 查看引用來源

細路女都攪,太賤,差人就嚟搵你

引用:
原帖由 聞西阿柒 於 2019-8-21 12:04 PM 發表 查看引用來源

細路女都攪,太賤,差人就嚟搵你
今時今日嘅囡囡好早熟,15歲黎咗M:smile_47::smile_47:
如果可以乃到咗屎忽窿插到佢gapgap就發達了:smile_47::smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆