青澀回憶錄。甜文回憶。

收藏  |  訂閱
33  8.9k

大大力支持,等妳寫第二篇。加油kitty 

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-2 09:43 PM 發表 查看引用來源

嘻~多謝米兄讚賞
請問點解用個勇字???
「勇」咪因為你咁勇敢,咁索嘅相畀人見到,唔怕狂蜂浪蝶追住你嚟「嬲」住哂咩?

引用:
原帖由 米高達 於 2019-11-4 04:56 AM 發表 查看引用來源

「勇」咪因為你咁勇敢,咁索嘅相畀人見到,唔怕狂蜂浪蝶追住你嚟「嬲」住哂咩?
而家想幾勇都吾得啦。。
吾知做咩事,我頭像又比人ban左,
吾比我放相,用返論壇頭像都吾得,
都係無野睇,好似別人無用頭像甘一樣。。
之前都試過一次,又無通知,無短訊。。。
而家想換幾索既都無人睇到啦

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-4 05:04 AM 發表 查看引用來源

而家想幾勇都吾得啦。。
吾知做咩事,我頭像又比人ban左,
吾比我放相,用返論壇頭像都吾得,
都係無野睇,好似別人無用頭像甘一樣。。
之前都試過一次,又無通知,無短訊。。。
而家想換幾索既都無人睇到啦 ...
咦?咁夜都仲未瞓嘅?😂
哦~ 唔怪得之突然間唔見咗啦,仲以為你張相收較太大,供不應求下,降吓温,暫停接受訂位添 。。係咁而家任何頭像都换唔到呀?

引用:
原帖由 米高達 於 2019-11-4 05:30 AM 發表 查看引用來源
咦?咁夜都仲未瞓嘅?😂
哦~ 唔怪得之突然間唔見咗啦,仲以為你張相收較太大,供不應求下,降吓温,暫停接受訂位添 。。係咁而家任何頭像都换唔到呀? ...
5點幾。係醒左啦~
我換到頭像呀,我自己睇到自己有頭像嫁啵。
不過吾知點解係你地睇吾到。。。

吖~ 太好喇,見到你頭像喇,感覺亦幾儭你,見你用我張 pic ,份外有親切感添,thank you :smile_o09:

引用:
原帖由 米高達 於 2019-11-4 08:59 PM 發表 查看引用來源

吖~ 太好喇,見到你頭像喇,感覺亦幾儭你,見你用我張 pic ,份外有親切感添,thank you :smile_o09:
我搵版主再搵系統助理幫我手整返出來。。
系統助理都話可能係我頭像犯左版規而被ban左。。
但我又無收到短訊息通知我。。唉。。

嗯。。我都好鐘意幅畫。真係好靚。。多謝米兄

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-4 10:42 PM 發表 查看引用來源

我搵版主再搵系統助理幫我手整返出來。。
系統助理都話可能係我頭像犯左版規而被ban左。。
但我又無收到短訊息通知我。。唉。。

嗯。。我都好鐘意幅畫。真係好靚。。多謝米兄 ...
咦?又有新頭像?呢個都係你?

引用:
原帖由 米高達 於 2019-11-11 02:29 AM 發表 查看引用來源

咦?又有新頭像?呢個都係你?
??點解吾係??

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-13 11:50 PM 發表 查看引用來源

??點解吾係??
估係你,想係你。。問,只係想確實係你
嘻,你又換咗畫 😂

前往最後回覆