上一頁下一頁
發新話題

[其他] 十場波七場假!星期一 3 AIK蘇納平手

收藏  |  訂閱
64  6.6k

引用:
原帖由 lndsmd 於 2016-10-16 06:51 PM 發表 查看引用來源
十場波七場假,先嚟頭場
主力飛:星期日 26 屈福特[0/+0.5]@1.90
樓主 :屈福特 回飛了 但 我都謝謝你 入了 :071::071:

附件

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-10-16 07:29 PM 發表 查看引用來源

樓主 :屈福特 回飛了 但 我都謝謝你 入了 :071::071:

我打錯了,我買的都是@1.98,無回飛

十場波七場假,再嚟三場

主力飛:

星期日 69        費古倫斯  讓主 @2.05

星期日 75        FC多倫多  0/+0.5 @1.82

星期日 82        西雅圖海灣者  +0.5/+1 @1.87

玩吓好喇:
星期日 76        哥倫布機員 客勝@5.35

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-10-16 07:29 PM 發表 查看引用來源

恭喜恭喜,齊齊中

引用:
原帖由 lndsmd 於 2016-10-16 06:51 PM 發表 查看引用來源
十場波七場假,先嚟頭場
主力飛:
星期日 26 屈福特[0/+0.5]@1.90
玩吓好喇:
星期日 28 飛燕諾 讓和@3.60
星期日 53 利尼史特朗 客勝@5.25
夜d仲有兩場,玩住先!
謝樓主 利尼史特朗 客勝收米 :085::085::085:

附件

今晚似無乜好提供。反而似有屎坑波,到時有興趣大家嚟傾吓。

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-10-17 06:28 AM 發表 查看引用來源

謝樓主 利尼史特朗 客勝收米 :085::085::085:

Good job!

新人支持

yo

十場波七場假
主力飛: 星期二 24 保頓[0/+0.5] @2.02(更正)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆