上一頁下一頁
發新話題

突然有感而發,可以幫幫我嗎?

收藏  |  訂閱
170  18.6k

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2020-8-24 00:21 發表 查看引用來源
所以大家一齊懷念一下囉
有時人就係咁,當係衝衝忙忙既生活中停落黎,先發現自己miss左好多曾經既回憶。。

引用:
原帖由 phowong 於 2020-8-24 00:23 發表 查看引用來源
某人係好耐,仲係狗公黎tim😅我仲知佢既弱點
以前講過狗公唔狗公呢啲問題啦....女人亦咪係一樣狗乸🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2020-8-23 23:26 發表 查看引用來源
排名不分先後,只係想大家懷念一下香討引版既日子

1.失常少女。 2.惋晴。3.格xx人。4. 卓盈。5. 6.路經此地女。7. sexdevil.  8.我係lok.
9.jenny 10.提拉咪蘇女 ...
第4個係男扮女黎😅

引用:
原帖由 phowong 於 2020-8-24 00:25 發表 查看引用來源
有時人就係咁,當係衝衝忙忙既生活中停落黎,先發現自己miss左好多曾經既回憶。。
無啦...我2013年轉咗玩u仔...玩一排又無上幾年....專心現實生活😆😆我想睇返以前引版有個師姐做醫護界....當年佢21歲...識咗個4x 嘅人夫一齊...呢篇文我到而家都記得...好想睇下當事人做咗呀媽未😂😂我將呢篇文擺咗落收藏度...

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-24 00:57 發表 查看引用來源
以前講過狗公唔狗公呢啲問題啦....女人亦咪係一樣狗乸🤣🤣🤣🤣
呢個唔係最重點,係佢既質素好唔得🤦‍♂️🤦‍♂️唔畫出腸講啦

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-24 01:01 發表 查看引用來源
無啦...我2013年轉咗玩u仔...玩一排又無上幾年....專心現實生活😆😆我想睇返以前引版有個師姐做醫護界....當年佢21歲...識咗個4x 嘅人夫一齊...呢篇文我到而家都記得...好想睇下當事人做咗呀媽未😂😂我將呢篇文擺咗 ...
都幾年啦,未做人媽都應該拍緊拖掛。。

好耐無黎 岩岩係香討都搵唔番成人版  原本轉左地方

引用:
原帖由 phowong 於 2020-8-24 01:00 發表 查看引用來源
第4個係男扮女黎😅
唔係掛....佢都出名架喎.....其實呢啲師兄師姐可能有幾個acc 分咗身上黎呢~~~你知啦...好多發展失敗後會用其他acc 玩再去識人架嘛....

引用:
原帖由 FGXXY 於 2020-8-24 01:03 發表 查看引用來源
好耐無黎 岩岩係香討都搵唔番成人版  原本轉左地方
......上年xmas 上過到而家喎....

引用:
原帖由 phowong 於 2020-8-24 01:02 發表 查看引用來源
都幾年啦,未做人媽都應該拍緊拖掛。。
關心係唔係仲同4x 呢位人夫一齊~~~🤣🤣🤣當時佢講破處經歷好好睇...好多人追

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆