上一頁下一頁
發新話題

188不如以前,都係轉返去第二個論壇

收藏  |  訂閱
84  46.2k

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-10-8 10:59 發表 查看引用來源
可能佢哋自以為覺得自己好能正~~
唔岩睇咪唔留言 , 連品都未有既, 現實都係班loser姐

引用:
原帖由 天河浪人 於 2020-10-8 11:12 發表 查看引用來源

唔岩睇咪唔留言 , 連品都未有既, 現實都係班loser姐
認同!!!!!! 最怕啲自己都未出相比人睇就評頭品足嘅人.... 以前引板每個人出篇文都會貼相....而家真係唔駛指意...全部轉晒吹水post....但黎黎去去都係個班...真係走晒啲人到時唔好又話懷念呢個嗰個師兄師姐

師姐我都想知仲有邊個場玩,話我知我哋一齊走

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-10-8 11:17 發表 查看引用來源
認同!!!!!! 最怕啲自己都未出相比人睇就評頭品足嘅人.... 以前引板每個人出篇文都會貼相....而家真係唔駛指意...全部轉晒吹水post....但黎黎去去都係個班...真係走晒啲人到時唔好又話懷念呢個嗰個師兄師姐 ...
我諗我06年開舊ACC 以黎,

個陣出文唔出相俾人話係假文時, 都會同人鬥屌,
到近幾年先無興趣理班傻仔, 我長期有5個以上fwb唔通要一個個貼你地睇 ?

好似007咁睇化哂 ,睇下甜故諗下新玩法好過

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-10-8 11:17 發表 查看引用來源
認同!!!!!! 最怕啲自己都未出相比人睇就評頭品足嘅人.... 以前引板每個人出篇文都會貼相....而家真係唔駛指意...全部轉晒吹水post....但黎黎去去都係個班...真係走晒啲人到時唔好又話懷念呢個嗰個師兄師姐 ...
其實呢度個個版都係吹水版黎,唔好話呢度,uwnats果陣好多個成人版都係吹人同自推帖,係果陣多左啲on9版主ban人del帖

回覆 1# 滿滿的感覺 的帖子

可否推薦下去開邊個論壇🙏!

睇唔睇,但貼得黎,預左有人批評,基本常識

回覆 1# 滿滿的感覺 的帖子

仲有邊個論壇?pm 我,please

我都想知有乜forum呀

引用:
原帖由 ㋀㏽㍫ 於 2020-10-8 12:59 發表 查看引用來源
睇唔睇,但貼得黎,預左有人批評,基本常識
一個區都有分有品既人多定無品既人多既 ,
無品多咪唔好玩囉.

就算係肥妹咁身班貼相, 見到肥肉唔岩咪唔好睇按上一頁 ,
批評係常識 ? 你講得咁撚似D 兒登仔既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆