上一頁下一頁
發新話題

搭訕 (請先移玉步到第二頁o既 #12, 我有o野需要澄清)

收藏  |  訂閱
62  19.5k

由望都唔敢望到主動吞食, 個經歷真的難能可貴..

我自己報告一下啦...
點解會忽然提到你然後諗到要咁樣同你玩   
事緣尋日"搭完訕"之後咪話佢o黎o左我度訓o既
我開你果篇又韓燒又深喉又顏射又肛交之後仲歌舞助興o既report俾佢睇
先遮o左我自己o既回應, 結果睇完之後得到相同結論, 一地都係眼鏡碎囉

有感情有畫面, quote 佢原話係"睇到扯扯地"
然後開始分析你個人, 佢話朴先生有d 鄉愁喎, 遇到你呢種小女人特別刮目相看..
比韓國女人更加韓國女人, 因為你本身唔係, 卻比人地更甘心做個小女人,
相貌有幾分似, 似得o黎貨真價實果吓抵死呀, 果邊d 女好多係整返o黎,
我為佢endorse 呢句話, 我話的確係, 面我搣過胸我揸過 100%純天然

本來真係讚美o既.. 之但係跟住又講到你性格, 好純好pure好易相信人, 有dd多愁善感胡思亂想,
然後就萌生o左邪惡o既念頭囉.... 話將我地超市果件事.. 又唔係話改頭換面.. 只係適當地"漏講幾句",
佢朝朝幫老公做好早餐有時間都會上上網, 睇到之後梗會即刻搵你, 你專登唔覆佢住,
睇吓整唔整蠱到佢................

大至就係咁啦

我認我地係兩隻惡魔

引用:
原帖由 zzzasd 於 2021-3-31 07:57 發表 查看引用來源

聽人講大隻佬通常JJ 都唔太大,你用口度過,覺得佢有幾長幾粗呢
粗好難講, 長o既話以前係度過
當時係13cm 多dd 啦 (扯o左)

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2021-3-31 11:26 發表 查看引用來源
你純到當真?😂
我只是害怕她會不會有事
她不回覆我當時 我已經在盤算什麼時候可以去見面陪陪她
如果她發生的是什麼事 我該說些什麼能安慰開解的說話等等

誰知道是一個局來的

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-3-31 11:53 發表 查看引用來源

如果我的主人好似蛇姐咁就好啦!
🥰🥰
妳的主人像她? 還是像她的主人?
反正她們都是兩隻魔鬼

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-31 12:32 發表 查看引用來源
我自己報告一下啦...
點解會忽然提到你然後諗到要咁樣同你玩   
事緣尋日"搭完訕"之後咪話佢o黎o左我度訓o既
我開你果篇又韓燒又深喉又顏射又肛交之後仲歌舞助興o既report俾佢睇
先遮o左我自己o既回應, 結果睇完 ...

妳連第二段最後一行的也要說出來

算了吧 妳們兩夫妻還是挺有意思的 聽妳提過妳跟他也是這樣互相捉弄
從好處想 我跟你未來老公 在妳心中是一樣的分量 所以對我對他一視同仁
嘻嘻嘻我好不要臉

回妳早上的那個吻

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-31 13:19 發表 查看引用來源

妳的主人像她? 還是像她的主人?
反正她們都是兩隻魔鬼
蛇姐將主人就地正法。
我想主人好似蛇姐咁,隨時隨地咁將我就地正法囉。
😚😚

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-31 13:25 發表 查看引用來源

妳連第二段最後一行的也要說出來

算了吧 妳們兩夫妻還是挺有意思的 聽妳提過妳跟他也是這樣互相捉弄
從好處想 我跟你未來老公 在妳心中是一樣的分量 所以對我對他一視同仁
嘻嘻嘻我好不要臉 ...
頂,講到好似我同你有路咁😂
不過無所謂,I love you 😘

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-3-31 15:23 發表 查看引用來源

蛇姐將主人就地正法。
我想主人好似蛇姐咁,隨時隨地咁將我就地正法囉。
😚😚
其實唔算就地正法囉
有溝通過㗎,劇本大綱最遅24小時前要發俾主人
等佢消化吸收咗先玩得暢順

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-31 12:45 發表 查看引用來源

粗好難講, 長o既話以前係度過
當時係13cm 多dd 啦 (扯o左)
俾我估中,真係唔算長喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆