上一頁下一頁
發新話題

㩒住o黎口爆

收藏  |  訂閱
42  15.1k

回覆 20# katieW 的帖子

睇嚟兩位都應該不相伯仲 😏😏

引用:
原帖由 katieW 於 2021-9-17 14:31 發表 查看引用來源

主要是老公吧 那是他的愛好
我承認很多時候為他這樣做的動機多半是想取悅他
也可以說 我著重性愛的氣氛遠多於自己身體上的感覺
興趣... 我是有興趣去研究口交這個課題 因為老公會開心
所有能讓他開心的事物我都 ...
感覺到你對老公嘅愛, 氣氛係重要, 但身體快感唔係淨得老公一個享受, 你都有份要架, 雖然用口係佢享受多d, 所以你係呢部分就主要諗點用技巧去令佢舒服, 相反到佢幫你用口, 佢都要諗點先令你舒服. 如果太為難, 我估你都唔會做, 享唔享受有時要陪養下興趣嘅.

師姐老公夠勤力
師姐又識享受
最正係插插下拔返出黎舐下鮑再插
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-16 10:02 發表 查看引用來源
想女伴口爆但唔知點開口或者怕對方唔肯o既朋友, 俾樣o野你地參考啦
我本身並唔抗拒呢樣o野, 只係純粹貪玩...

是咁的, 老公仔冇錯係好中意口爆, 但都會有想插o既時候,
咁尋日做愛做o既事果陣, 好似平時一樣 ...

引用:
原帖由 katieW 於 2021-9-17 14:51 發表 查看引用來源

嘻嘻不難想像   
胃口像妳這樣大的女生怎麼可能會容易滿足
死八婆你同我講淸楚佢! 😤咩野胃口大呀?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-17 18:57 發表 查看引用來源

死八婆你同我講淸楚佢! 😤咩野胃口大呀?
嘻嘻妳就是上下兩個口都食量驚人 總要塞得滿滿的 😂

引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-17 16:39 發表 查看引用來源

感覺到你對老公嘅愛, 氣氛係重要, 但身體快感唔係淨得老公一個享受, 你都有份要架, 雖然用口係佢享受多d, 所以你係呢部分就主要諗點用技巧去令佢舒服, 相反到佢幫你用口, 佢都要諗點先令你舒服. 如果太為難, 我估 ...
水妹妹應該係果種同中意o既人去到佢最中意o既餐廳, 可以唔食o野淨係望住對方就飽o既果種人

引用:
原帖由 go521 於 2021-9-17 15:56 發表 查看引用來源
睇嚟兩位都應該不相伯仲 😏😏
嘿嘿嘿你話如果返番去幾百年前o既封建社會
share 同一個老公
呢位男士應該活唔到退休果日

引用:
原帖由 88yes 於 2021-9-17 16:53 發表 查看引用來源
師姐老公夠勤力
師姐又識享受
最正係插插下拔返出黎舐下鮑再插

插插係一種令人打晒冷震o既舒服
舔鮑(如果係豆豆)係一種令人抽搐o既刺激 (雖然都會有d 舒服)
如果真係想整死一個女人呢, 應該係先舔鮑, 好落力咁舔, 舔到差唔多所謂o既豆豆高潮,
然後o係佢抽搐得最厲害果陣鬆口, 馬上用手指搏命咁用力捽
然後再舔, 舔到差唔多, 再捽, 如果你唔介意o既話
有d 女應該會辛苦到想死, 不過m 性愈重o既女愈會中意

換個比較容易想像o既講法吧, 一般情況呢, 搞完o野係唔一定要即刻沖涼o既,
但係有呢種前戲果次完事之後真係非沖不可
因為咁搞法, 上半身尤其是成個頭, 真係好似淋完雨咁濕到滴水
下半身大脾之間, 都唔知係汗定係淫水定係兩樣都有, 夾埋腳痴立立o既
你試下三十幾度著住緊身o既牛仔褲落街跑半個鐘, 應該差唔多果種感覺

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-20 06:55 發表 查看引用來源

舔鮑(如果係豆豆)係一種令人抽搐o既刺激 (雖然都會有d 舒服)
如果真係想整死一個女人呢, 應該係先舔鮑, 好落力咁舔, 舔到差唔多所謂o既豆豆高潮,
然後o係佢抽搐得最厲害果陣鬆口, ...
繪形繪聲好有畫面感
今晚返去的試下先

老婆最鐘意我舔住佢波邊同胳肋底個位
一路插一路震住粒豆豆
通常咁做佢會夾得我好緊同攬住好實

我就係乃到我女人隻鮑濕晒
一嘢插入去
即刻開枝震震棒佢自己就震佢最舒服個位
邊插邊震
咁樣佢好快就會高潮
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-20 06:55 發表 查看引用來源

然後o係佢抽搐得最厲害果陣鬆口, ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆