上一頁下一頁
發新話題

大家試過刺激或者搞野經歷係點?我都有唔少想講下#1,2,3,8,16,19,26,26,29,30,32,34,45,47

收藏  |  訂閱
630  129.3k

引用:
原帖由 veryok 於 2021-10-25 05:12 AM 發表 查看引用來源
有一次, 仲女友睇完午夜場, 送女友返屋企, 佢住a座, 而幾乎行到c座, 已經開始落雨, 行到c座, 黑雨咁大雨.

我地就係c座等細雨啲, 先行去a座, 因為幾座之間, 無簷蓬擋雨, 行過去, 一定成身濕晒.

等雨途中, 大雨到四 ...
好刺激,隨時怕有人睇到,拍得得別快同大力😬

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-10-25 07:43 AM 發表 查看引用來源
同對上一個女友啱啱識咗無耐,有一晚得佢同佢細妹响屋企,於是走咗上去過夜,我同佢瞓下格,佢細妹瞓上格,摸完一輪就搞起上嚟,當時都唔知佢細妹瞓咗未,只係覺得好刺激🙂 ...
會唔會細妹都聽到聽晒想你幫手😌

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2021-10-25 12:28 發表 查看引用來源
會唔會細妹都聽到聽晒想你幫手😌
其實我覺得佢係未瞓著,但當時無諗到咁多,只係知道要屌咗先😂

見到我女友想嗌又唔敢大嗌,其實真係好刺激😋

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-10-25 09:14 AM 發表 查看引用來源
都有幾單, 有d 應該係未講過, 如果重複o既話自己知道就算啦
(1) 同老公未結婚之前, 有次去踩單車正好係住o係新界o既婆婆附近, 玩完之後時間仲早咪買d 野上去睇吓佢囉,
阿公已經走o左淨低婆婆一個人獨居... 我地 ...
親人都玩咁激,睇到我都硬晒,口爆我最喜歡,可惜同第一個女朋友分左手後一直都冇⋯所以我之前先出post想搵個喜歡口愛既人

sp 影 之後仲多

附件

回覆 25# 淫亂小魔星 的帖子

嘩 好多架生喎
一定好回味啦

引用:
原帖由 大Jasonn 於 2021-10-25 16:13 發表 查看引用來源
嘩 好多架生喎
一定好回味啦
隔幾個星期又加味咁

隔幾個星期又多d架生陪下你唔好咩

引用:
原帖由 大Jasonn 於 2021-10-25 16:16 發表 查看引用來源
隔幾個星期又多d架生陪下你唔好咩
其實加多D 就會少D時間入

的確肌膚之親又真係會爽d嘅,架生都係添加劑

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆