上一頁下一頁
發新話題

死魚 真係好冇癮

收藏  |  訂閱
98  18.3k

引用:
原帖由 mtvong 於 2022-3-7 10:49 發表 查看引用來源
大家 係咪諗多咗呢 ??
好大可能係個女人 仲處於保守佳段
只認為 做愛主要係傳宗接代 而不是歡樂嘅另一種方式 !
同男朋友做愛 目的只為對方開心 /可以俘虜男人及表達畀對方知道有重視對方 ! ...
咁就要條女先知,不過一個事實係女人心,海底針

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-3-7 01:03 發表 查看引用來源
你係導師使鬼我教你咩
我唔係導師,你先係,我只係你助手,負責同你示範點樣同你愛愛,嘻嘻。🤭

引用:
原帖由 mtvong 於 2022-3-7 10:49 發表 查看引用來源
大家 係咪諗多咗呢 ??
好大可能係個女人 仲處於保守佳段
只認為 做愛主要係傳宗接代 而不是歡樂嘅另一種方式 !
同男朋友做愛 目的只為對方開心 /可以俘虜男人及表達畀對方知道有重視對方 ! ...
原因其實有好多 女仔點諗只有佢自已先知道!

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-3-8 03:17 發表 查看引用來源

我唔係導師,你先係,我只係你助手,負責同你示範點樣同你愛愛,嘻嘻。🤭
我只係初級版啫,唔敢唔敢😏😏😏

不如唔好估,直接問佢啦!
問佢妳約我出黎同妳做,但我覺得妳根本唔享受,問佢點要咁做呢?大家成年人,乜都可以開心見誠講出黎!
引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-8 10:58 發表 查看引用來源

原因其實有好多 女仔點諗只有佢自已先知道!

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-3-8 14:27 發表 查看引用來源
哈哈,乜咁謙,師姐身經百戰,引導(誘)下小弟好喎

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-3-9 00:39 發表 查看引用來源
不如唔好估,直接問佢啦!
問佢妳約我出黎同妳做,但我覺得妳根本唔享受,問佢點要咁做呢?大家成年人,乜都可以開心見誠講出黎!

同意呀

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-3-9 00:44 發表 查看引用來源

同意呀
如果咁問,條女點落台,一句問返你,你而家當我係你條女,定當我係免費雞🤣🤣
你點答?如果真係中意人,係共同解決,而唔係質問對方囉

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-3-8 14:27 發表 查看引用來源
你都話初級....我哋咪唔入流

佢做極都乾,係咪本身有啲性冷感,做完有有攬住瞓下傾事後計,賽後檢討,講番表現如何

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆