上一頁下一頁
發新話題

第一次同女友一齊玩同房不換

收藏  |  訂閱
46  27.7k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-24 13:54 發表 查看引用來源

八卦吓啫
年紀大啦, 人老珠黃, 仲邊有人同我玩
版上大把師兄想一親你的香澤啦!🤭

引用:
原帖由 doubling 於 2022-3-24 16:04 發表 查看引用來源

我覺得同識嘅人會尷尬
好似以後著咗衫都好,佢可以望穿你咁😅

反而有次我係外國誤打誤撞去咗個沙灘
有一家人真係裸體
D仔囡唔係細喎,肯定有16歲
阿爸阿媽40幾左右
原來真係可以咁平常⋯發覺自己原來好保守😂
真係印象 ...
天體沙灘我都想去,去到未必只想完全去望其他人,其實都想自己在其他人面前裸露身體,享受一下無拘無束的感覺,多年前引版有師兄分享過天體酒店,當時我都有問過自己老婆,不如一齊去玩下!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-25 07:03 發表 查看引用來源

呢層呢, 我諗我唔會卦... 即係如果有日老公變到肥頭耷耳 都好
當然如果佢keep住而家呢種身型, 係可以令我更興奮o既
真o既, 只要見到佢, 西裝骨骨又好, 剛做完運動一身男人汗又好, 時至今日我都即刻會想同佢做 ...
你對老公嘅大愛,好令人感動啊!👍

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-3-25 08:16 發表 查看引用來源

如果講我自己,我或者可以用揸車嚟形容一下,譬如電單車和私家車同樣都去到一個地方,當然大家都明白坐私家絕對較舒服,但我自己偏好喜歡電單車,感覺上對電單車有更多的交流,能夠人車合一,所以明知坐私家車較舒服,不過我仍會選 ...
好似明明地, 除o左"人車合一" 呢句
咁如果我冇理解錯, 就係一種親切感?

引用:
原帖由 mkmk11480512 於 2022-3-24 12:32 發表 查看引用來源
之前一直都想睇人做,直到前排又想俾人睇住做,
膽粗粗問女友,
想唔想俾人睇住做
又俾我過到關,
女友話你搵到唔識嘅人黎睇就得
之後我就去左TG搵左個Group搵人問
個group 係呢個 https://t.me/happydaynnight
入面有情侶有 ...
在香港,吾好話夫妻交换,同房不換,
就連找個人夫是老婆允許出来玩的,也找不到幾個,

我夫妻早幾年巳想找些夫妻聊下,結果是一對也找不到。

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-3-25 08:22 發表 查看引用來源

天體沙灘我都想去,去到未必只想完全去望其他人,其實都想自己在其他人面前裸露身體,享受一下無拘無束的感覺,多年前引版有師兄分享過天體酒店,當時我都有問過自己老婆,不如一齊去玩下! ...
估唔到sam哥咁free style
其實本身個沙灘無人
突然有家人黎咗⋯又無著衫
真係⋯好突然
我當時諗點解阿爸同阿囡阿媽阿仔唔會尷尬呢?唔係小朋友喎

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-25 06:39 發表 查看引用來源

我反而中意同d 識得o既人
好熟好熟o既好朋友, 同另一半o既共同朋友
平時gathering 約唱k 食飯果d 唔駛講, 場面大家都知道係點o架啦
搞o野果陣好放, 平時兩個人係點做o係人地面前都係咁做
大家都見過晒大家o ...
師姐真係好放

引用:
原帖由 doubling 於 2022-3-25 11:00 發表 查看引用來源

估唔到sam哥咁free style
其實本身個沙灘無人
突然有家人黎咗⋯又無著衫
真係⋯好突然
我當時諗點解阿爸同阿囡阿媽阿仔唔會尷尬呢?唔係小朋友喎
多年前晌西貢泳池見過個鬼佬, 未到四十 (估計), 帶埋個女入男更衣室, 除哂褲去沖身, 個女約五歲左右企住等佢, 嚇到個個男嘅擰轉哂身, 但冇人話佢, 可能因為係鬼...

睇下同咩fd~我女友~女性朋友好open~睇過下佢全相~完全唔介意! 好開心下

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-3-25 11:51 發表 查看引用來源

多年前晌西貢泳池見過個鬼佬, 未到四十 (估計), 帶埋個女入男更衣室, 除哂褲去沖身, 個女約五歲左右企住等佢, 嚇到個個男嘅擰轉哂身, 但冇人話佢, 可能因為係鬼... ...
西人同港人根本两個世界,
十幾年前,有個朋友外國回流,
夏天,他外國朋友带老婆及女來港玩,
有次一同出海,
我在遊艇下層換泳衣時,
鬼佬老婆及女都立刻冲入来換泳衣,
(老婆40左后,個女都十幾歲的了)
係完全在你身旁換,
個女正到吾識講,
但你感覺她們是無特别邪念,
她們應覺是普通正常事。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆