上一頁下一頁
發新話題

問男士 (30-50歲請入)

收藏  |  訂閱
176  26.1k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-2 14:14 發表 查看引用來源

呢個同意, 做愛係需要體力o既

如果係咁o既話我唔介意多d 女上, 可能係我本來就好中意運動o既感覺
偶然攤o係度俾人插係舒服, 但我中意氣來氣喘成身汗果種feel ...
你啱,做愛都係一種競技運動黎,男女攻守轉換先好玩

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-2 13:48 發表 查看引用來源
樓上有C兄話30歲人開始就連晨勃都冇乜。我就想問,會否同生活上或身邊缺乏女色有關?
我估可能會有關, 我沒有女友, 又沒有SP, 幾年都冇同女人做過了, 慢慢不知不覺對性慾已沒咁大興趣, 連自己DIY都冇乜興趣, 對上嗰次DIY已經係大約二個月前, 如果第日可以同女人搞返, 唔知會唔會有返性慾, 日日都想搞?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-2 04:15 PM 發表 查看引用來源

哎呀又引返你出o黎啦 !
唉吔,被你引蛇出洞㖭... 🐍

引用:
原帖由 live_alone 於 2022-5-2 08:41 PM 發表 查看引用來源
我估可能會有關, 我沒有女友, 又沒有SP, 幾年都冇同女人做過了, 慢慢不知不覺對性慾已沒咁大興趣, 連自己DIY都冇乜興趣, 對上嗰次DIY已經係大約二個月前, 晨勃間中還有, 一個月或幾個月先有一次, 以前睇AV都會扯都會 ...
唉,原來咁...😔

成個月先出到一次貨,咁實際上同出咗家已經冇咩分別。

C兄真係要諗辦法改變一下現狀。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-2 09:06 發表 查看引用來源
忽然心血來潮, 想知你地會唔會有發現自己性慾減退o既現象?有o既話幾時開始? 會有幾明顯?
之前同之後性愛o既頻率係點?
係自然o既必經階段定係有o野可以預防?

射射晒! ...
樓上有師兄講到,性慾減退同睪酮下降有一定關係。要抵抗睪酮水平下降,做重訓增肌幫到手。另外,減少壓力,因為皮質醇係會抑壓釋出睪酮。所以,都係幾個健康原則:運動,保持心境平靜嗰啲。
我都37,仲會朝朝硬醒,托賴仲可以keep到一日5q 😅

附件

我覺得年紀越大,需求無減退不特止,而且越黎越大。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-2 09:06 發表 查看引用來源
忽然心血來潮, 想知你地會唔會有發現自己性慾減退o既現象?有o既話幾時開始? 會有幾明顯?
之前同之後性愛o既頻率係點?
係自然o既必經階段定係有o野可以預防?

射射晒! ...

47,每天一次/一星期5-7次, 容易軟主要是坐骨神經痛, 性慾沒下降,體力下降D(腰運動小,所以差過20歲時一半。 性慾就要睇對手會俾平时耐D多20分鐘。

年齡, 職業 藍領白領,工作時間,有沒運動〈多/少〉 應該都要考慮在內。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-5-2 21:38 發表 查看引用來源
樓上有師兄講到,性慾減退同睪酮下降有一定關係。要抵抗睪酮水平下降,做重訓增肌幫到手。另外,減少壓力,因為皮質醇係會抑壓釋出睪酮。所以,都係幾個健康原則:運動,保持心境平靜嗰啲。
我都37,仲會朝朝硬醒,托賴仲可以keep到一 ...
HOLY SHIT 一日五Q
係偶然一次, 最高紀錄, 定係時不時都咁樣先?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-3 07:21 發表 查看引用來源

HOLY SHIT 一日五Q
係偶然一次, 最高紀錄, 定係時不時都咁樣先?
一個禮拜一次。我地每星期都會搵一日咩都唔做淨係做愛攬下訓下傾下計。有feel就做,一日就做到4、5次😌

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆