上一頁下一頁
發新話題

相#5,86 隔離酒店悶得滯做個summary😄

收藏  |  訂閱
131  54.7k

引用:
原帖由 Smartboychung 於 2022-6-10 19:31 發表 查看引用來源
但我鐘意另外果個幼稚園miss多啲😂
可以要佢講日文😛😛
好似屌日本妹咁!😉

引用:
原帖由 Smartboychung 於 2022-6-10 19:34 發表 查看引用來源
哈其實crew最正係機場接佢收工拖住佢比人望果種自high感覺😛🙈 入到房其實都係一樣😂
咁你覺得最正同最普通係邊幾個呀?
果種好威既feel我明白
CHING既best 3我都覺得好正 特別係E CUP
個人既話4 7 15

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-10 19:35 發表 查看引用來源
好似屌日本妹咁!😉
佢身材都好好🥰 果陣同佢拍左一年拖,但係係四角戀黎既我同佢都各自有另一伴🙈 夜晚各自陪完自己果個後就出黎偷情😂😂🙈

引用:
原帖由 poetkev 於 2022-6-10 19:39 發表 查看引用來源

果種好威既feel我明白
CHING既best 3我都覺得好正 特別係E CUP
個人既話4 7 15
你都同過crew一齊?😛 係咪都有時唔揸車行去搭巴士享受下果種感覺😂😂
哈好鐘意姑娘喎有兩個都係😄 4果陣我都讀緊書,未食前J過佢啲相好多次想食佢好耐,點知真係食得到仲可以中出埋,夢想成真係我人生第一次中出🙈🙈

引用:
原帖由 Smartboychung 於 2022-6-10 19:49 發表 查看引用來源
你都同過crew一齊?😛 係咪都有時唔揸車行去搭巴士享受下果種感覺😂😂
哈好鐘意姑娘喎有兩個都係😄 4果陣我都讀緊書,未食前J過佢啲相好多次想食佢好耐,點知真係食得到仲可以中出埋,夢想成真係我人生第一次中出🙈🙈 ...
咁又冇,不過自己旁邊拖住個好正既女果種feel都試過
咁睇黎4號都有d淫底啵第一次一定好難忘

引用:
原帖由 poetkev 於 2022-6-10 19:51 發表 查看引用來源

咁又冇,不過自己旁邊拖住個好正既女果種feel都試過
咁睇黎4號都有d淫底啵第一次一定好難忘
係淫架但唔易食😄 其他frd唔知我食過都有話好想試佢但食唔到😛 好彩以前係校隊佢睇過我比賽,所以就佢引番我轉頭喇🙈🙈

Best: 3,4,6,17
Bottom: 9,8

師兄張相好正
Btw想知3,4故仔😍

引用:
原帖由 碧咸佬 於 2022-6-10 20:01 發表 查看引用來源
師兄張相好正
Btw想知3,4故仔😍
Thanks!😄
3,6係我ex黎既
4都keep左好耐,呢幾日再分享😊

引用:
原帖由 Smartboychung 於 2022-6-10 19:41 發表 查看引用來源
佢身材都好好🥰 果陣同佢拍左一年拖,但係係四角戀黎既我同佢都各自有另一伴🙈 夜晚各自陪完自己果個後就出黎偷情😂😂🙈
咁咪仲刺激!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆