上一頁下一頁
發新話題

突然好奇 : 姐姐們係對戰中 , 會唔會介意比人按頭 遮嘴 抓頭髮???

收藏  |  訂閱
187  18.9k

......大過暴力@.@

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-19 10:11 發表 查看引用來源

蛇大應該要出動狼牙棒(好多尖釘)先心滿意足.
你唔好話... 我睇過一條片, 係用帶刺o既玫瑰枝當籐條咁打屁股, 叫聲慘到呢....
果條片我都睇唔晒, 到一半忍唔住停o左佢

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-19 12:19 發表 查看引用來源

有d 人或者... 不過我唔中意啫
你可以想像吓, 如果你都係留長頭髮, 狗仔咁趴o係度, 俾人o係背後扯你頭髮, 條頸咪忽然往後一chok 等於你要好大幅度咁顎高頭,
好似透唔到氣咁感覺係唔舒服o架...
真係後入到一半要 ...
如果唔係好粗暴拉,係慢慢hold住會唔會接受?
掃頭髪好似摸狗仔咁?😉

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-7-17 12:10 發表 查看引用來源
小弟係一條咸濕仔 , 平時鐘意睇一 D狂野少少既AV ,
咁動作就當然會狂野少少拉 ...
當中不時會出現好似按頭  遮嘴  抓頭髮等既畫面  ...

小弟好奇想問一下 , 姐姐們接唔接受到呢種行為??? ...
其實真係好難一概而論,有啲人係得,有得唔得,我諗真係要同對手溝通清楚,咁就應該會玩得開心啲!!

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-7-19 08:46 發表 查看引用來源
按住你個頭口爆?😉
捉住手狂插,你係咪叫到拆天?😉
唔一定口爆既. 間中啦. 係口抽插. 🤣

E…… 咁先刺激嘛

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-19 06:39 發表 查看引用來源
這個是正常人做🥰🥰
哈哈係呀. 不過按頭唔係人人like

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2022-7-20 04:45 發表 查看引用來源

哈哈係呀. 不過按頭唔係人人like
明白...你接受就OK啦🤪🤪我都接受到🤭

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2022-7-20 04:43 發表 查看引用來源

唔一定口爆既. 間中啦. 係口抽插. 🤣

E…… 咁先刺激嘛
咁刺激係咪妹妹會濕晒?😉

回覆 23#

23# 掃頭髪好似摸狗仔咁?
係摸貓貓  畫面係男方坐o係度 eg 梳化, 我o係佢前方o既地上兩腿之間, 隻手好慢但重複又重複咁掃我頭頂, 超中意咁樣
摸狗仔我會兩隻手一齊夾住佢塊面之後快速咁捽捽捽, 一路大叫"哎呀好得意呀你!!"
咁樣口交好似有d 過份

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-20 08:36 發表 查看引用來源
23# 掃頭髪好似摸狗仔咁?
係摸貓貓  畫面係男方坐o係度 eg 梳化, 我o係佢前方o既地上兩腿之間, 隻手好慢但重複又重複咁掃我頭頂, 超中意咁樣
摸狗仔我會兩隻手一齊夾住佢塊面之後快速咁捽捽捽, 一路大叫"哎呀好 ...
咁女人乖起上嚟又真係好似貓仔咁可愛!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆