上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
131  22.2k

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-2 09:38 發表 查看引用來源
咁佢係咪好易就高潮?😉
係喎!嚟最少3-4次😏

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-2 08:22 發表 查看引用來源

咁我淨係講一句, 睇到啜男人腳趾果part 有少少turn off
我好愛好愛我老公, 呢樣絕對唔係假
我中意啜佢棒棒, 佢有本事又自己頂得順一個禮拜唔沖涼我諗我都會肯擺入口 - 但條件係直到終於捨得沖涼之前要分房訓!  ...
涼可以照沖, 只要唔反開d 包皮洗, 幾日後就會好大味,

除非已割包皮

引用:
原帖由 wetpete 於 2022-9-2 11:28 發表 查看引用來源

係喎!嚟最少3-4次😏
咁佢係咪好多水,流落你袋袋!😉

講番正題啦
引用:
原帖由 卓盈 於 2022-9-1 15:44 發表 查看引用來源
面向男人時,稍微將身體往後傾,抬高妳的屁股,用放在身後的雙手來支撐妳的重量。以緩慢且穩定的速度,前後磨他的JJ
係呢個位, 面向男人果陣我通常都係前傾多d
跟住腰以上o既地方固定唔郁, 靠扭腰扭屁股 (上下, 打圈)咁刺激啫啫

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-2 12:07 發表 查看引用來源
講番正題啦

跟住腰以上o既地方固定唔郁, 靠扭腰扭屁股 (上下, 打圈)咁刺激啫啫
咁要好好腰力,蛇蛇有蛇腰梗係冇問題啦!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-2 12:07 發表 查看引用來源
講番正題啦

就係咁啦,你老公仲不時向上深入一探,你就反晒白眼😏😏

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-2 12:00 發表 查看引用來源
咁佢係咪好多水,流落你袋袋!😉
呢個係身理正常反應😅

引用:
原帖由 wetpete 於 2022-9-2 14:57 發表 查看引用來源

就係咁啦,你老公仲不時向上深入一探,你就反晒白眼😏😏
師兄識玩喎,唔怪之得亞嫂咁多次高潮!😉

引用:
原帖由 wetpete 於 2022-9-2 14:58 發表 查看引用來源

呢個係身理正常反應😅
佢高潮果時會唔會扭晒腰?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-2 15:05 發表 查看引用來源
佢高潮果時會唔會扭晒腰?😉
高潮時佢會不由自主咁郁,如果女上會前後扭腰,仲會叫我大力啲….😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆