傳說中射完即含 , 係男人快樂既極至 ; 咁對於女人 , 高潮完即奶 , 係咪一樣咁正???

收藏  |  訂閱
37  15.4k

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-11-8 14:59 發表 查看引用來源
... 如題 ... ^.^
顏射完女友,即刻比佢奶J,又奶又啜到乾淨,JJ嘅感覺真係正到難以形容,而且好有征服感!

未試過屌到女友高潮後奶佢妹妹,因為佢地都鍾意高潮一刻用對腳夾實我,又或者抱實我。

不過就試過用玩具玩到佢地高潮後,即刻奶佢地妹妹,佢地都high到頂唔順亂叫😊😋

引用:
原帖由 hihi101 於 2022-11-17 10:35 發表 查看引用來源
同樣口爆完再吊都好正
射完佢口趁住仲硬 再插埋下便一路吊一路睇住佢呑埋啲精,雙重刺激同享受!
師兄功力十足, 堅硬持久, 好嘢!!

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-11-17 11:08 發表 查看引用來源

顏射完女友,即刻比佢奶J,又奶又啜到乾淨,JJ嘅感覺真係正到難以形容,而且好有征服感!

未試過屌到女友高潮後奶佢妹妹,因為佢地都鍾意高潮一刻用對腳夾實我,又或者抱實我。

不過就試過用玩具玩到佢地高潮後,即刻奶佢地妹妹, ...
下次要學師兄咁玩下先得

佢射完再啜番乾淨通常佢都頂唔順。五秒之後都會好酸痺,佢即時奶番我就唔會,但每次噴完水就會即刻奶,延續高潮😅😅

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-11-19 17:13 發表 查看引用來源
佢射完再啜番乾淨通常佢都頂唔順。五秒之後都會好酸痺,佢即時奶番我就唔會,但每次噴完水就會即刻奶,延續高潮😅😅
唔係果果囡囡都會噴水。
可遇不可求!

奶緊加手指 一試番唔到轉頭

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2022-11-19 22:29 發表 查看引用來源
奶緊加手指 一試番唔到轉頭
咁佢都好識玩!😉

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-11-19 17:13 發表 查看引用來源
結構唔同, 女嘅可以持續性.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-11-20 08:38 發表 查看引用來源

結構唔同, 女嘅可以持續性.
係!
男人同女人分別!
女人高潮完可以再高潮!
高潮夾下夾下再屌入去!大家都正

我覺得對女性嚟講唔係要講幫佢𡃤唔𡃤,係要射完唔可以即刻抽返出嚟,至少要攬住對方多5至10秒(尤其中出嘅時候)令對方感覺到愛同尊重。

前往最後回覆