上一頁下一頁
發新話題

深圳正骨場劈價報料

收藏  |  訂閱
63  10.8k

我去開果度都係 138 / 3 個鐘重可以唔比小費. 都係鬼機. 洗咩去果度
:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 owl_2005 於 2008-11-2 12:20 AM 發表 查看引用來源
我去開果度都係 138 / 3 個鐘重可以唔比小費. 都係鬼機. 洗咩去果度
:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
師兄你去開係邊度比Dtips益下兄弟

回覆 21# 的帖子

WHERE ???:smile_41:

閒日鬼得閒上去:smile_45:

引用:
原帖由 power_hk 於 2008-11-1 07:42 PM 發表
請我都唔去,場大但服務差。第一次去未入更衣室我就走。地下大堂及更衣有好多服務員,但冇人會理你:smile_39:
同意,佢地D服务員又懶又蠢,去過兩次都激到彈下彈下,無人柖孚你,叫佢先死埋尼,叫杯0茶都要追三次,
發老脾捉個經理尼小,淨識say sorry,我話左免費我都吾會尼,等執笠啦,
而家爭拖多兩個月,過吾到年啦!

引用:
原帖由 raymond88 於 2008-11-2 12:24 AM 發表 查看引用來源
閒日鬼得閒上去:smile_45:
其實呢排深圳好多骨場生意都好差,前一排萬富富華都剛剛搞完半價,但係要晚上5點前找數先得,而呢間場可以去到晚上8點前找數,我睇咁差落去遲D唔知會唔會延長到禮拜6日都得

The Financial Tsunami will have a major effect in the coming months......there will be a massive price redcution in the SZ Sauna business....50% off.....HK $ and RMB 1:1

引用:
原帖由 power_hk 於 2008-11-1 07:42 PM 發表 查看引用來源
請我都唔去,場大但服務差。第一次去未入更衣室我就走。地下大堂及更衣有好多服務員,但冇人會理你:smile_39:
我去果次都一樣招呼痳痳,服務員唔得有關管理層問題,但點衰都唔夠向西間君悅年華差..

:smile_34: :smile_42: 金融海嘯真係影響咁大 ???

引用:
原帖由 seawater 於 2008-11-2 01:04 AM 發表 查看引用來源
The Financial Tsunami will have a major effect in the coming months......there will be a massive price redcution in the SZ Sauna business....50% off.....HK $ and RMB 1:1
Rellay , C hing . This is a great news . We can play more time .:smile_47: :smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆