上一頁下一頁
發新話題

安全套误人误国,一个高级小姐的自白(轉)

收藏  |  訂閱
56  7.1k

引用:
原帖由 andy_2008 於 2008-11-25 03:02 PM 發表 查看引用來源

佢試完後, 可用手㩒番d氣出來
可信性為零,美國國家健康中心一早就公報過安全套可以 85% 以上防止到愛滋病毒,而且你自己仲有層皮膚頂住,如果你無傷口,一年內既 seroconversion rate 只有 0.9%,即是你戴套一年內不停同一條愛滋女做愛,都只有少過 1% 機會得病。當然,唔戴套你就自己囉黎衰喇。

引用:
原帖由 yuenlong168 於 2008-11-25 03:03 PM 發表 查看引用來源
安全套係用嚟避孕 (~ 100%) 而唔係用嚟防性病:smile_35: ,
呢D嘢一早就知道架啦 !:smile_34:

點會自已讀醫自己都唔知呀 ! :smile_38:  有無攪錯 !
安全套當然防到性病、愛滋病喇,世上無野會 100%,不過會大大減少得到性病既機會。

thanks for sharing

引用:
原帖由 eeeJJ 於 2008-11-25 02:38 PM 發表 查看引用來源
而且我在使用安全套前进行过吹气检查,一旦发现有漏气的就换掉
就算係假,甘唔代表哩個世界無人唔做出報復性行為.

Thanks for your sharing

Sad story !

引用:
原帖由 eeeJJ 於 2008-11-25 03:14 PM 發表

安全套當然防到性病、愛滋病喇,世上無野會 100%,不過會大大減少得到性病既機會。
YEs + Yes :smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 eeeJJ 於 2008-11-25 03:10 PM 發表 查看引用來源

可信性為零,美國國家健康中心一早就公報過安全套可以 85% 以上防止到愛滋病毒,而且你自己仲有層皮膚頂住,如果你無傷口,一年內既 seroconversion rate 只有 0.9%,即是你戴套一年內不停同一條愛滋女做愛,都只 ...
而且..好多時呢d 調查數據都係將d唔小心做錯step既例子count埋入去...所以永遠都唔會有100% 或者0%既出現
0.9%其實意義上已經係代表無可能

邊有百份百保障架
做左人甘耐唔係唔知呀

多謝樓主報告

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆