上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
1.8k  1.6m

不如開個盤估吓樓主最後食咗邊條女?

大熱:Miki,次熱:Ally,半冷門:Wendy,冷門:3件食哂,99倍:3件都食唔到🤣🤣

幾時先有引人入勝嘅故仔?

回覆 63# kenny_love 的帖子

期待ga 不過so far 都係好好節奏 辛苦了Ching

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-21 18:43 發表 查看引用來源
大家好似好期待有甜野
Sorry仲未到 應承大家盡量呢個禮拜尾/下個禮拜頭應該會寫到
其實有無甜都唔重要,個故事好睇,已經夠引人繼續睇落去

回覆 301# wallacepigpig 的帖子

最尾食咗工人姐姐😂😂

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-21 18:43 發表 查看引用來源
大家好似好期待有甜野
Sorry仲未到 應承大家盡量呢個禮拜尾/下個禮拜頭應該會寫到
無甜都好好睇👍🏻

引用:
大家好似好期待有甜野
睇嚟都係大熱勝出㗎嘞!

我買最後食咗工人姐姐

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-21 18:38 發表 查看引用來源
Part 16
補充返少少,其實Miki所講既身世我自己都唔記得邊次講的,不過到呢到冇得唔講,唔係個故事就講唔到落去,不過咁樣就變到有啲戲劇性。
Ally: Kenny大獲啦,Miki出左事。
我: 發生咩事?
Ally: 我都唔知呀,Nely話Miki同佢 ...
估計你當時一定扯扯地

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-21 18:38 發表 查看引用來源
Part 16
補充返少少,其實Miki所講既身世我自己都唔記得邊次講的,不過到呢到冇得唔講,唔係個故事就講唔到落去,不過咁樣就變到有啲戲劇性。
Ally: Kenny大獲啦,Miki出左事。
我: 發生咩事?
Ally: 我都唔知呀,Nely話Miki同佢 ...
謝謝ching更新!見到Miki今次真係好唔開心,咁大件事我都好理解
比點時間佢平復心情,樓主呢個時候多啲關心佢,等Miki對你有好感
劇情應該差唔多去到「慰藉Miki」脆弱既心靈🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆