上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  891.5k

回覆 3110# star_platina 的帖子

唔爆到盡都唔喺 男人

又miss 左,咩都睇唔到  😭😭😭

星爺好快到4000,有冇特別爆閃咭😜

話咁快又收工喇各位,星期五特別快完結進入周末,而周末又非常之快就到逹下星期~

Erieann XIX

Cassy嘅無聲無息嘅入侵技巧已經逹到爐火純青嘅境界,除非佢主動現身,如果唔係你根本冇辦法留意到佢已經喺你後面。阿星嘅兩粒星星突然間俾人摘緊,而摘阿星嘅星星嘅人,將佢嘅兩團35F輕輕咁掂住阿星背脊,35F嘅兩點因為阿星向Erieann嘅貴妃股推進,喺阿星嘅背脊度輕輕左右掃。呢種熟悉嘅感覺,差唔多每次阿星推進小星星嘅時候,無論係Elly,Miss Tang定係Louise, Cassy都會趁機會攬住阿星,用佢自傲嘅35F嚟陪伴阿星。阿星知道Cassy想喺佢退出之前盡量同阿星留下更多嘅回憶,阿星亦都有咁嘅想法,當然,不停深入直到佢只記得小星星,係其中一樣令到Cassy呢一生人都唔會忘記阿星嘅其中一個辦法;之但係如果阿星只係得咁樣嘅話,Cassy都唔值得想同阿星留低咁多回憶。

喺阿星同小星星不停操作推進動作嘅時候,Erieann滿足嘅叫聲並冇停止過,而Cassy就非常頑皮咁踎低咗去搞星星囊,喺阿星嘅雙腳之間搞搞震。大家都知道Cassy係好鬼死鬼頑皮嘅人,佢又點會只甘心於搞下星星囊就算咁順攤呢?就喺阿星推進緊“爬”喺開放式厨房嘅早餐吧枱好濕潤咁舒服緊嘅Erieann嘅時候,Cassy個衰妹竟然後入咗阿星!呢啲嘢阿星真係第一遭!喺前後受到夾攻,即係前面有Erieann嘅貴妃股下面修剪過嘅小口壓迫;後面就有Cassy用咗啲唔知乜嘢後入咗阿星,果下入咗仲有啲奇怪,點解Cassy按住個位,小星星好似仲企得更加直,更加硬朗,更加令到Erieann叫得大聲咗呢?

阿星唯一能夠講嘅,就係感覺到Cassy㩒到個制,阿星好似開咗turbo咁,喺Erieann個會收窄夾硬推小星星出嚟嘅特殊構造小口入面塞到好實,Erieann只能夠“爬”咗喺冰凍嘅雲石枱板上面不停咁叫,連再起身想攬阿星錫咀嘅力都冇哂。Cassy嘅手指喺阿星嘅秘密花園入面四圍咁㩒,㩒到小星星強悍異常,有機會要研究下點樣將深入同㩒呢個制混合使用,深入應該會令到女伴更加瘋狂。之但係咁,下次阿Cassy可唔可以唔好乾入呢?阿星個後門有啲痛,雖然小星星表現得無比勇猛,但係實在非常之老尷,都唔知點算好。
(待續)😬

引用:
原帖由 boar36 於 18/6/2021 16:36 發表 查看引用來源
唔爆到盡都唔喺 男人
都要女伴們肯先得嘅😬

引用:
原帖由 Somachu 於 18/6/2021 16:37 發表 查看引用來源
又miss 左,咩都睇唔到  😭😭😭
師兄貢橙橙😬

引用:
原帖由 r6654c 於 18/6/2021 16:44 發表 查看引用來源
星爺好快到4000,有冇特別爆閃咭😜
4000阿星應該入咗深山😬

回覆 3116# star_platina 的帖子

我又miss咗!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 18/6/2021 17:18 發表 查看引用來源
我又miss咗!😂
有兩位師兄睇唔到喎😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-18 17:03 發表 查看引用來源
話咁快又收工喇各位,星期五特別快完結進入周末,而周末又非常之快就到逹下星期~

Erieann XIX

Cassy嘅無聲無息嘅入侵技巧已經逹到爐火純青嘅境界,除非佢主動現身,如果唔係你根本冇辦法留意到佢已經喺你後面。阿星嘅兩粒星 ...
星爺後庭花就咁就被破處了,但可以令到小星星更強悍,真是估你唔到, Cassy真醒目,用這方法令你永遠記得她😀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆