上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  891.5k

引用:
原帖由 r6654c 於 18/6/2021 17:23 發表 查看引用來源

星爺後庭花就咁就被破處了,但可以令到小星星更強悍,真是估你唔到, Cassy真醒目,用這方法令你永遠記得她😀
非常之痛苦嘅體驗😬

回覆 3115# star_platina 的帖子

咁又喺嘅,扑嘢喺要女伴們願意配合先得嘅,有付出 亦有接收,一方願打 一方或多方願捱 方能成事  

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-18 17:03 發表 查看引用來源
話咁快又收工喇各位,星期五特別快完結進入周末,而周末又非常之快就到逹下星期~

Erieann XIX

Cassy嘅無聲無息嘅入侵技巧已經逹到爐火純青嘅境界,除非佢主動現身,如果唔係你根本冇辦法留意到佢已經喺你後面。阿星嘅兩粒星 ...
須知麻甩畀人用異物入侵後欄,本能上會收縮肛門,ㄧ收縮括約肌,細佬自然更漲更硬,好多骨女以此招加快客人出嘢以接更多job,有專家亦教人練習提肛法以改善早洩問題,星兄身經百戰茂道理唔知喎!

引用:
原帖由 boar36 於 18/6/2021 17:44 發表 查看引用來源
咁又喺嘅,扑嘢喺要女伴們願意配合先得嘅,有付出 亦有接收,一方願打 一方或多方願捱 方能成事  
阿星被打嘅多😬

引用:
原帖由 bentayga 於 18/6/2021 17:48 發表 查看引用來源

須知麻甩畀人用異物入侵後欄,本能上會收縮肛門,ㄧ收縮括約肌,細佬自然更漲更硬,好多骨女以此招加快客人出嘢以接更多job,有專家亦教人練習提肛法以改善早洩問題,星兄身經百戰茂道理唔知喎! ...
唏,師兄睇故仔唔巧駁故仔,阿星孤陋寡聞有幾咁出奇呢?道家拳法都有教提肛發勁,阿星識不過唔識用啦嘛😬

回覆 3114# star_platina 的帖子

師兄朵初菊比CassyKO鳥😂

引用:
原帖由 柒七仔 於 18/6/2021 17:55 發表 查看引用來源
師兄朵初菊比CassyKO鳥😂
唉,阿星破處唔巧提😬

回覆 3114# star_platina 的帖子

星爺,容許小弟發吓噏風,我諗 Cassy plan 咗好耐㗎啦,離別在即,為你安排一次活動,可以話喺好激嘅運動,介紹風情萬種嘅尤物 Erieann 入你個 party 嚟填補佢個空缺,繼續帶比你歡樂之餘,亦都嚟一嘢令你 同大家都難忘嘅事 --> 破你後庭花處,將呢個 feel 深深刻喺大家嘅腦海入面,不能磨滅,離開咗之後大家雖則無乜機會見面,但喺大家個 hard disk 入面喺有呢的精彩嘅經歷。而 Erieann 經過星哥開發治療之後,釋放哂抑壓喺佢心入面嘅障礙及不快,升呢到另一層次,玩得更開放 更投入。
Cassy 呢個喺高手嚟㗎喎!

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-18 17:03 發表 查看引用來源
話咁快又收工喇各位,星期五特別快完結進入周末,而周末又非常之快就到逹下星期~

Erieann XIX

Cassy嘅無聲無息嘅入侵技巧已經逹到爐火純青嘅境界,除非佢主動現身,如果唔係你根本冇辦法留意到佢已經喺你後面。阿星嘅兩粒星 ...
玩得咁激

引用:
原帖由 boar36 於 18/6/2021 18:06 發表 查看引用來源
星爺,容許小弟發吓噏風,我諗 Cassy plan 咗好耐㗎啦,離別在即,為你安排一次活動,可以話喺好激嘅運動,介紹風情萬種嘅尤物 Erieann 入你個 party 嚟填補佢個空缺,繼續帶比你歡樂之餘,亦都嚟一嘢令你 同大家都難忘嘅事 --> 破你 ...
師兄果然犀利,可以推敲到咁多嘢,有啲掛住大家添😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆