上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(三)明朝古惑仔】三十五集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
657  313.9k

引用:
原帖由 spamna 於 2010-1-20 09:04 AM 發表 查看引用來源
劉兄,能力越大,責任越大:smile_38: 終有私人問題,請問三姐妹回到明朝,姨媽到點算呀:smile_o01:  
三姊妹是『血族』沒這方面的煩惱,不過,往後會有一集講到古代婦女這方面的問題,都幾有趣架!

引用:
原帖由 傅家燦 於 2010-1-20 11:06 AM 發表 查看引用來源
發兄, 有想過和時間女神發展故事嗎? 她經常作弄你:smile_34:
‥‥‥不能說!

引用:
原帖由 龍之火焰 於 2010-1-20 01:13 PM 發表 查看引用來源
今日睇完之後..
唔知點解好掛住第二輯戈陣時GE張XX:smile_45:
張敏佳!是吧,的確很令人掛念‥‥‥

引用:
原帖由 Denny1304 於 2010-1-20 02:37 PM 發表 查看引用來源
支持發哥繼續加油
多謝!

引用:
原帖由 kwoi 於 2010-1-20 03:27 PM 發表 查看引用來源
做得好事多,終於有回報啦!
鳳姐殺手,唔通劉金發做英雄.....
希望將來會有乳交,顏射呢d情節出現啦!
劉金發在這個故事裏做好事不求回報了!
因為他是為『前世』所做的壞事『贖罪』,好慘!:')
整個故事就環繞著這一主題發展‥‥‥
置於那些‥‥‥當然有啦!

引用:
原帖由 JR-CEO 於 2010-1-20 05:23 PM 發表 查看引用來源
支持左先睇,.....
咁,多謝支持先!

引用:
原帖由 琪琪小姐 於 2010-1-20 05:34 PM 發表 查看引用來源

哈哈~~~我都知一路睇一路做野會好易錯~~~但鬼叫你d故仔咁吸引咩....搞到我一定要睇左先。
岩岩再睇麻今集,今集我好中意...可能女仔會中意你用一個咁溫文既手法來形容。
完全可以感受到佢有幾欲先欲死...... ...
真的有『感覺』!是的,女仔比較喜歡溫柔、浪漫的描寫,我都喜歡, 但有時劇情需要,也很難溫柔!很難浪漫!
像下一集,很暴力架!
一時溫柔,一時暴力,一時又猥瑣,變化多一點也是好的!
叫妳唔好一邊睇文一邊做嘢,但我自己做工作期間,想到一些情節時,也會用紙寫下!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-1-21 03:41 AM 發表 查看引用來源

現代人回到古代,是有很多不適應的地方,可以很有趣!
好睇既係~可以睇到你個人本身對明朝既認知@@

引用:
原帖由 jason4993 於 2010-1-20 06:23 PM 發表 查看引用來源
金發兄 你d文章好好睇呀
真係!
不過有時看回自己的作品,也會被吸引著,一直的看下去‥‥‥

引用:
原帖由 太刀之達人 於 2010-1-20 07:48 PM 發表 查看引用來源
嘩,如果殺晒啲妓女,咁劉老師你未唔可以返香港
係呀!所以要出手阻止!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆