上一頁下一頁
發新話題

越南華僑姊妹花 (完結 P.22 #325,更新日 2/12)

收藏  |  訂閱
364  240.0k

引用:
原帖由 奇門 於 2013-12-2 11:49 AM 發表 查看引用來源

都有排拆

我所講後者原因有無可能發生??

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-12-2 11:50 AM 發表 查看引用來源

我所講後者原因有無可能發生??
有,睇埋落去啦

引用:
原帖由 奇門 於 2013-12-2 11:57 AM 發表 查看引用來源

有,睇埋落去啦

咁真係好可惜

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-12-2 11:57 AM 發表 查看引用來源

咁真係好可惜
又未必嘅

引用:
原帖由 奇門 於 2013-12-2 12:04 PM 發表 查看引用來源

又未必嘅

我唯有靜待欣賞啦:smile_13:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-12-2 12:06 PM 發表 查看引用來源

我唯有靜待欣賞啦:smile_13:
下午再 update

引用:
原帖由 奇門 於 2013-12-2 12:11 PM 發表 查看引用來源

下午再 update

好...支持

Support, very good report

期待下一文更精彩

我拖住 Mandy 返到去我屋企門口,我一入門口,就見到 cherry坐咗喺客廳梳化,開住個火爐睇電視。個衰妹唔知喺咪發姣,藉咗件白色透透地嘅睡裙,裡面只喺著咗條白色底。我行去電視隔離攞車匙,佢問我揸車去邊,我話比佢知要送 Mandy返屋企,佢就突然喺梳化彈起走到門口八卦望下,當佢見到喺上次騎馬見過,就好自然咁同 Mandy打招呼,但Mandy可能比佢嚇親,好怕醜咁同cherry打招呼。

上到車後,Mandy靜晒,上到highway 後,佢終於開聲問我,cherry喺咪我條女,我答佢只喺朋友。跟住佢又追問如果喺朋友,點解佢可以喺我屋企咁著,全程我都好努力咁同佢解釋我同cherry嘅關係。終於到咗佢屋企門口,一停車,佢就即刻落車走入屋,一眼都冇望我,咁我只好揸車返屋企。入到屋,見到cherry喺梳化瞓著咗,我拍醒佢叫佢返上房瞓,佢跟住就問我:「溝女呀?」,我就同佢講唔好亂諗嘢快啲返房瞓。

第二日,我同cherry 去唐人街買餸,走嘅時候離遠見到 Mandy 一個行街,佢望過嚟見到我同cherry一齊,所以冇走過嚟打招呼,我亦同 cherry 上車揸車返屋企。再過多幾日,今次我地又喺圖書館裡面面對面相遇,佢拉咗我出走廊問我愛唔愛佢,我靜晒唔知點答佢,之後佢問我今晚可唔可以嚟我屋企食飯,咁我問佢:「妳唔介意咩?」,佢諗咗一陣,就拎頭,咁我就打電話返去屋企,同cherry講話mandy會嚟屋企食飯,cherry就回我一句「哦」。

雖然呢 part 冇性事,但請繼續留意,好快又會更新。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆