上一頁下一頁
發新話題

<買大開大><仆街南>一年一道攪大壽17/05星期六

收藏  |  訂閱
386  6.5k

[FLY]已定為ROX(810卡座)[/FLY]
[FLY]17/05星期六攪生日[/FLY]

因為RICHY真係好少福利攞:smile_45:
所以希望可以飲餐飽,如4點後RICHY有位,已通知有關經理
會馬上轉場,頭二ROUND小弟請

[FLY]:smile_13: 請各位原諒:smile_13: [/FLY]

[FLY]已定為ROX(810卡座)[/FLY]
[FLY]17/05星期六攪生日[/FLY]

因為RICHY真係好少福利攞:smile_45:
所以希望可以飲餐飽,如4點後RICHY有位,已通知有關經理
會馬上轉場,頭二ROUND小弟請

[FLY]:smile_13: 請各位原諒:smile_13: [/FLY]

凸尻你唔寫我名~~~~~

咁即係我可以唔到啦~~~~~

[fly]...推帖Post Pushing#Tks For Your Sharing#路過當支持#...[/fly]
[fly]...又係時候賣廣告 黃金時段每6秒6毫...[/fly]

引用:
原帖由 KKChan816 於 2008-5-5 01:09 AM 發表
凸尻你唔寫我名~~~~~

咁即係我可以唔到啦~~~~~
你唔好放我~~~機喎:smile_45:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-5-5 09:36 AM 發表
...推帖Post Pushing#Tks For Your Sharing#路過當支持#...
...又係時候賣廣告 黃金時段每6秒6毫...
你幫我叫LEAH來呀:smile_47:

nam , how many ppl that sofa can sit ? :smile_41:

引用:
原帖由 gin78O6 於 2008-5-5 10:47 AM 發表
nam , how many ppl that sofa can sit ? :smile_41:
到時可能有人唔來呢:smile_30:
重有攞二張咪大家又比多d錢:smile_45:

引用:
原帖由 買大開大 於 2008-5-5 10:58 AM 發表

到時可能有人唔來呢:smile_30:
重有攞二張咪大家又比多d錢:smile_45:
ic. what offer they give you now ? :smile_44:

引用:
原帖由 GINcipal 於 2008-5-5 11:00 AM 發表

ic. what offer they give you now ? :smile_44:
大佬!!!:smile_34:
呢方面,放心啦!:smile_34:
我一年攪一次,大家一定比少少面我
攞二張爆9緊:smile_22:
我鐘意810因為許中間同817有個空位同richy一樣,變左一個小舞池

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆