上一頁下一頁
發新話題

!!! + 只剩內文,相delete..留意 #1 post, 雙十沙灣k場+飯局

收藏  |  訂閱
366  31.0k

引用:
原帖由 stantse 於 2005-10-22 11:07 AM 發表

我地下星期去,cgogo兄有冇興趣join?
係咪阿雄架. party 呀..???

湯馬士 , delete d 相啦 , 上星期六去飲店 , 老板娘問 , 點解佢間場同 d 女會係網上出現啦 !

引用:
原帖由 Ray KK 於 2005-10-24 09:27 AM 發表
湯馬士 , delete d 相啦 , 上星期六去飲店 , 老板娘問 , 點解佢間場同 d 女會係網上出現啦 !

唔. ok.. 咁遲黎睇. 架人..
--> 就冇相睇啦.. @@@@

引用:
原帖由 stantse 於 2005-10-24 10:35 AM 發表

奇怪,咁都俾佢睇到???
鬼知咩.. 只可以講.. --> 遲黎架朋友..
睇內文啦.. @@@@@

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-10-24 10:39 AM 發表

鬼知咩.. 只可以講.. --> 遲黎架朋友..
睇內文啦.. @@@@@
唔通又有二五仔 ????
上次我錯了報告亦給內地人看到, 要 delete photos,:')
那我1010 報告 唔出相..

引用:
原帖由 yu3494 於 2005-10-24 11:14 AM 發表

唔通又有二五仔 ????
上次我錯了報告亦給內地人看到, 要 delete photos,:')
那我1010 報告 唔出相..
而家風聲緊呀.. d 二五仔..
--> 遲d 至出相啦.. 重有冇相呀, e-mail 給圍內玩果d 人啦..

discuss 有25仔我一早身受其害啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆