上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#52 —關係- reset P475更新

收藏  |  訂閱
6.2k  150.8k

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-2-8 14:12 發表 查看引用來源

摸下摸下,再飲杯酒,就有mood 㗎啦!今晚試下
Kat姐可幫我training一下嗎?😅😅😅

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-2-8 14:12 發表 查看引用來源

咁今晚要食餐好既~~~~製造下前前奏.

今日出去做野,係地鐵,見到2個不同風格既女人.

一位,制服下黑絲高踭,馬尾口罩,工作事業型,睇對眼,係美艷透徹+行政look,
另一位,運動服,修身剪裁既衫褲,輕爽既彎曲起的短髮,雖然有外套仍難掩美好有線條既身材,屬眼大大天真型,
2位都非常吸引,為這個又悶又靜既車廂,帶黎左一陣陣既冰淇淋

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-2-8 15:46 發表 查看引用來源
今日出去做野,係地鐵,見到2個不同風格既女人.

一位,制服下黑絲高踭,馬尾口罩,工作事業型,睇對眼,係美艷透徹+行政look,
另一位,運動服,修身剪裁既衫褲,輕爽既彎曲起的短髮,雖然有外套仍難掩美好有線條既身材,屬眼大 ...
坐mtr最大快樂莫過於在車廂內有美女同卡,
會為沉悶車程增添色彩啊!
但口罩會令人眼花撩亂,
有些除罩相見,
會令你耳目一新。😅

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-2-8 17:52 發表 查看引用來源

坐mtr最大快樂莫過於在車廂內有美女同卡,
會為沉悶車程增添色彩啊!
但口罩會令人眼花撩亂,
有些除罩相見,
會令你耳目一新。😅
所以千萬唔好除,遮下遮下一樂也~🤣🤣

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-2-8 11:49 發表 查看引用來源

他這樣說應該會係囉!🤭
做運動係健康d

引用:

cat姐,幾時飲返杯,hahaha

剛過了個有湯丸食既元宵節。元宵快樂。

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-2-8 11:48 發表 查看引用來源

我係怕食物放出來,會感染他人的飛沬。
都係架,特別多老人家地方

今日無渣打跑
昨日自己去左跑
對zoom fly 3係半馬推快我成五分鐘😶

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆