上一頁下一頁
發新話題

離婚中女的故事 update p3,6 ,9,11,12,16,20,25,34 有相,37

收藏  |  訂閱
611  327.6k

引用:
原帖由 離婚中女 於 2017-4-20 08:59 PM 發表 查看引用來源
之前喺討論區認識咗一位男仕,而呢位男仕一直同我喺wechat聯絡開...直到三個月後有一日呢位男仕突然相約我...!同我講: 我同妳都喺wechat傾咗咁耐.....不如一齊出來見過面順便食個飯好嘛 ...
離婚中女的故事 update p3,6 ,9,11,12,16,20 有相
瀏覽次數110.4k         回覆數量319  被收藏數量4

pc6983       
2017-4-20 12:03 PM
好想插師妹

GG
發短訊息 引用回覆
樓主
離婚中女       
2017-4-20 08:59 PM
之前喺討論區認識咗一位男仕,而呢位男仕一直同我喺wechat聯絡開...直到三個月後有一日呢位男仕突然相約我...!同我講: 我同妳都喺wechat傾咗咁耐.....不如一齊出來見過面順便食個飯好嘛?
呢刻心諗唔緊要啦~ 出離大家食飯傾下計都冇所謂嘅~ 咁當日我就約咗呢位男仕等....
大家其實一直都冇見過面,亦都冇比過相大家睇....咁當日去到相約地方,因為當日好似夏天咁熱...我當日就上身著件緊身背心短裙...到咗之後,我話俾佢聽我已經到咗喇...!!!! 大家第一次見面,呢位男仕就同我講.... 嘩...原來你咁高嫁..? 我真係估唔到~ 跟住佢問我..話時話妳有幾高呀? 跟住我就答佢我168cm (呢個時候佢即刻目定口呆...) 因為呢位男仕只有170cm.
跟著大家就去咗食飯....食完飯之後呢位男士就同我講...不如我哋去遊下車河囉..?
咁我見時間都算尚早,咁我就應承左佢!!!

我哋去到淺水灣沙灘, 之後佢泊好架車, 跟著大家就落咗坐車傾計喇...
因為當日係廿九度, 就算夜晚天氣都真係好熱.... 咁呢位師兄就同我講...不如我哋上車再傾啦不如?! 開冷氣再傾...咁我就話當然好啦!!!
咁就上咗佢架車度喇... 因為前座傾計冇咁好關係~ 咁我哋就轉咗去車後座傾計... 因為佢部系七人車關系,所以寬敞好多...
跟住佢問我..話時話... 同你傾咗咁耐第一次約你出離真喺無諗過你真係咁高, 因為好少女仔咁高同身材咁好... 最重要係長腿添
跟住佢再問我..? 其實妳介唔介意話比我聽妳上圍有幾多?? 咁我就答佢34C囉..
跟住佢話... 係咪真係架..? 有冇落墊先妳..? 之後我話...我不嬲都冇墊嘢習慣嫁wo~
跟住佢話系咪嫁..??? 香港地有女仔唔落墊嫁咩..?? 還是喺個bar加厚墊咋~

跟住我話: 咁洗唔洗俾你睇下呀…?? 跟住呢位男仕話...如果喺又冇咩所謂呀…見識下嘛....
跟住我問番佢...咁你又有幾長呀..? 跟住佢話好長架~ 又粗又長嫁... 跟住之後我就話我唔信~ 跟住佢再話...咁洗唔洗除俾你睇呀…?   

大家是真接坦白的成年人;這段文我最喜愛。。。。愛鬥玩大D。。。

條友真係好仆街, 除套. 破壞規矩

太恐佈加危險…中途除DUM…現在冇BB嘛

引用:
原帖由 離婚中女 於 2017-4-20 08:59 PM 發表 查看引用來源
之前喺討論區認識咗一位男仕,而呢位男仕一直同我喺wechat聯絡開...直到三個月後有一日呢位男仕突然相約我...!同我講: 我同妳都喺wechat傾咗咁耐.....不如一齊出來見過面順便食個飯好嘛 ...
咁無品…… 唔問女方就除咗出嚟

中女特別正

引用:
着依套衫真係引死人

離婚中女

hi, nice to meet you , mind to further chat in we chat ?

睇到我硬哂,正呀!
可否send 多d 相看 看?

食得唔好浪費

真心讚...美女...佢真幸運....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆