上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
9.0k  4.5m

離3p日子不遠了

你兩公婆淫賤得嚟又幾鬼馬,阿嫂堅正,又玩得,又淫,羡慕師兄你

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 01:19 PM 發表 查看引用來源
p.1 優質股
p.3 seminar內的露點。。。
p.4+5 老婆屋企等送貨
p.7 硬影老婆講出自己跌膊嘅過程。。。
p.9 買餸意外地放閃
p.14 屋企個個都係咁著架啦
p.17 老婆處身於同事家中打邊爐
p.18 早餐時間
p.20 老婆出街引我唔陪我,我出佢私影!
p.22 老婆喺姊妹屋企引人老公

我第一偏文俾人ban咗話因為我淨係講走光,冇提及任何性誘惑,呢 ...
個patpat又大又圓 好令

如果有一日你老婆話比你知比人插左,你估你會有乜反應?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-8 05:30 PM 發表 查看引用來源
啱啱上週末老婆girls night同咗佢啲姊妹出咗去食飯,我當然識趣自己揾咗節目,老婆message我話佢之後會上佢姊妹屋企坐下飲紅酒,叫我唔洗等佢。

第日瞓醒我當然問佢嗰晚著乜,有冇引人之類嘅野留啦。老婆話佢著咗條短裙,girls night邊會有男人喺到,係去到佢姊妹屋企嗰時佢老公喺到囉。
我即時追問短裙有幾短,有冇走光俾佢老公睇到??

老婆陰陰咀鬼鬼馬馬咁都知佢有野,即刻𠱁佢 ...
丫嫂身材又好 又引人 正丫

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-8 05:30 PM 發表 查看引用來源
啱啱上週末老婆girls night同咗佢啲姊妹出咗去食飯,我當然識趣自己揾咗節目,老婆message我話佢之後會上佢姊妹屋企坐下飲紅酒,叫我唔洗等佢。

第日瞓醒我當然問佢嗰晚著乜,有冇引人之類嘅野留啦。老婆話佢著咗條短裙,girls night邊會有男人喺到,係去到佢姊妹屋企嗰時佢老公喺到囉。

樓主、最後呢張相好Q正

引用:

呀嫂真係好鬼馬,引完姊妹老公,自己刺激完又會返來哄返自已老公,底讚!  樓主真幸福,相信好快有新野玩,3p 4p 此日可待

呀嫂真係又鬼馬又身材正!仲越來越有興趣邁向更激烈的行動!C兄你怎樣調教到架

girls night 甘樣都好正常既

引用:

真係好正!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆