上一頁下一頁
發新話題

財神 2月2日 PARTY WORLD (完滿結束, 多謝參與)

收藏  |  訂閱
436  8.7k

回覆 #319 財神到 的帖子

[fly]...呢D咪朋友囉:smile_40: :smile_30: ...[/fly]

引用:
原帖由 財神到 於 2008-2-1 05:56 PM 發表

50%咁少? 起碼收雙份! 點解?

因為到時冇酒飲俾佢飲, 冇女同佢玩! 齋睇收雙份!
等佢黎到現場叫審批再開多佢2刀.......:smile_30:

回覆 #322 dodiddone 的帖子

[fly]...所以話 新年前後唔好周圍去 好多人年尾流流打劫:smile_40: ...[/fly]

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-2-1 05:57 PM 發表

新地方,我都未去過.............

黎我處先
睇完2台新聞就出動........審批話開工唔黎得..........:smile_22:

自從升左做審批;發覺佢越黎越大鼻....:smile_45:

[fly]...收工推一推 去辦年貨 886:smile_15: ...[/fly]
[fly]...財神 我未批呀 又無錢比D.P. ...[/fly]
[fly]...SEE YOU LATER:smile_40:  ...[/fly]

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-2-1 06:01 PM 發表

睇完2台新聞就出動........審批話開工唔黎得..........:smile_22:

自從升左做審批;發覺佢越黎越大鼻....:smile_45:
岩岩睇完12張相.....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-2-1 06:24 PM 發表

岩岩睇完12張相.....:smile_30: :smile_30:
[fly]係咪Ko上載架........:smile_30: [/fly]

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-2-1 06:29 PM 發表

係咪Ko上載?nbsp;
朋友隻手指................

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-2-1 06:33 PM 發表

朋友隻手指................
快D SEND俾我, 我都唔知睇晒未!

引用:
原帖由 財神到 於 2008-2-1 08:25 PM 發表

快D SEND俾我, 我都唔知睇晒未!
[fly]你想佢坐監咩..............:smile_13:[/fly]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆