上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
533  169.7k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-11 15:28 發表 查看引用來源
葡萄大叔就真
齋講無相好難葡萄

我係外賣丫叔既話,我就會幻想丫嫂下次蒙住眼去拎外賣,就係要丫嫂睇唔到我係邊個,又唔知我欣賞緊佢邊度,離佢幾近,做緊d乜。丫嫂應該會又緊張又驚又興奮。接外賣時分分鐘仲會唔小心撞到我,比我食哂豆腐🤤諗落都好玩

引用:
原帖由 chunaries2 於 2021-6-11 18:04 發表 查看引用來源
我係外賣丫叔既話,我就會幻想丫嫂下次蒙住眼去拎外賣,就係要丫嫂睇唔到我係邊個,又唔知我欣賞緊佢邊度,離佢幾近,做緊d乜。丫嫂應該會又緊張又驚又興奮。接外賣時分分鐘仲會唔小心撞到我,比我食哂豆腐🤤諗落都好玩 ...
又幾抵死😂😂😂

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2021-6-11 16:42 發表 查看引用來源

齋講無相好難葡萄
你轉工可能睇到真人😅😅😅😅😅

真係唔怕 針孔 偷拍 ????

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-11 15:28 發表 查看引用來源
葡萄大叔就真
佢葡萄唔葡萄唔理佢啦,
而家係大家粉絲冇得欣賞阿嫂和弟婦個 body 相

引用:
原帖由 mtvong 於 2021-6-11 19:55 發表 查看引用來源
真係唔怕 針孔 偷拍 ????
想揀現場睇, 定以後都隔住個mon 打飛機, 相信你哋都識揀啦!

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-6-11 11:58 發表 查看引用來源
ching,識玩啵~!😂😂😂😂😂
人一世物一世, 玩下囉, 又沒壞的, 雙方又可以同對方多樣嘢玩, 多樣情趣, 自己又爽, 何樂而不為?
同埋女人比人插到高潮的感覺到底係點? 大家知嗎? 我試過被插到前列腺高潮感受過, 所以我知女人高潮的感覺係點.

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-6-11 21:12 發表 查看引用來源

人一世物一世, 玩下囉, 又沒壞的, 雙方又可以同對方多樣嘢玩, 多樣情趣, 自己又爽, 何樂而不為?
同埋女人比人插到高潮的感覺到底係點? 大家知嗎? 我試過被插到前列腺高潮感受過, 所以我知女人高潮的感覺係點. ...
同意, 你情我願, 男歡女愛, 何樂而不為.

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-6-11 19:36 發表 查看引用來源
你轉工可能睇到真人😅😅😅😅😅
睇得甘辛苦,又要同人爭食……
留比有需要人事喇🤣🤣🤣🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆