上一頁下一頁
發新話題

越南華僑姊妹花 (完結 P.22 #325,更新日 2/12)

收藏  |  訂閱
364  239.8k

唔知mandy係咪真係好索
不過師兄當時既處理又真係差左少少喎
雖則你地3個大家都明各自既身份
不過大家都開心左咁耐同咁多次
女人既角度唔多唔少都有投放感情
無啦啦有其他女走入黎自己既地盤(雖然果度係你屋企 ),仲要宣洩主權
main point係你竟然無動於終,正常係女都火既:smile_35:

引用:
原帖由 奇門 於 2013-12-2 04:56 PM 發表 查看引用來源

你睇我另一個 post 「戀上妳的襪」,就知點解我選擇 Mandy

樓主發現長腳長玩長有:smile_o12:

引用:
原帖由 大力A 於 2013-12-2 05:02 PM 發表 查看引用來源
唔知mandy係咪真係好索
不過師兄當時既處理又真係差左少少喎
雖則你地3個大家都明各自既身份
不過大家都開心左咁耐同咁多次
女人既角度唔多唔少都有投放感情
無啦啦有其他女走入黎自己既地盤(雖然果度係你屋企; ...
雖然好難得有兩條女可以玩得咁放,但當時唔知點解對佢地冇晒 feel,可能想追求另類刺激。

大家都係男人
你既心態明既:smile_30:
不過cherry就慘痛少少囉:smile_39:

引用:
原帖由 大力A 於 2013-12-2 05:19 PM 發表 查看引用來源
大家都係男人
你既心態明既:smile_30:
不過cherry就慘痛少少囉:smile_39:
其實宜家諗番起,都好唔捨得佢地。

2位换1位,你都願意!Mandy应該好有料!

引用:
原帖由 kenyu4190 於 2013-12-2 05:25 PM 發表 查看引用來源
2位换1位,你都願意!Mandy应該好有料!

雖然我本身唔鐘意高過我年紀大過我嘅女仔,但佢真喺唔同。

引用:
原帖由 奇門 於 2013-12-2 05:21 PM 發表 查看引用來源

其實宜家諗番起,都好唔捨得佢地。

浪子要尋找刺激,愛冒險
有時又唔可以太過拖泥帶水既
有得必然就有失:smile_13:

結局真的意想不到

引用:
原帖由 92353876 於 2013-12-2 06:19 PM 發表 查看引用來源
結局真的意想不到

你開頭諗嘅結局喺點?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆