上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
1.2k  942.1k

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-29 15:46 發表 查看引用來源
今日分享下一個較特別經驗 去年頭   收到電話  話找男按  oK講完所需 約晚上10 点去到馬山一条較新屋邨    去到樓層 見到已經開閘
入去見到一個3x歲  運動型女士 幼黑皮膚   幾好波    屋企看似唔係佢  因為有另一 ...
褲已除

回覆 323# camry6783 的帖子

個女人係澳洲有無做邪骨?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-5-30 07:27 發表 查看引用來源
個女人係澳洲有無做邪骨?
佢果正骨場

回覆 10# camry6783 的帖子

Camry6783兄,到目前,你有冇計過自己同幾多個客邪過?入過幾多過?

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2020-5-30 16:40 發表 查看引用來源
Camry6783兄,到目前,你有冇計過自己同幾多個客邪過?入過幾多過?
其實冇計過  因為:  

有d只係幫襯一次  已經唔記得 啦    熟客又唔係個個邪   介紹果d我多數唔記得
哈哈

回覆 335# camry6783 的帖子

百人斬!😏😏😏😏😏😏😏

好嘅講唔少, 有沒有遇過一D唔好嘅客? 可以講講嗎? 例如身材/樣貌好惡頂, 佢又要邪骨.....

引用:
原帖由 唐僧 於 2020-5-31 09:22 發表 查看引用來源
好嘅講唔少, 有沒有遇過一D唔好嘅客? 可以講講嗎? 例如身材/樣貌好惡頂, 佢又要邪骨.....
師兄  我經常話    "說話"   可以 比 身材 樣貌更 惡頂   

身體髮膚受於父母  我地冇得揀   同樣地  我亦唔會因為身材樣貌而 去拒絕人地 ……  幸運地我未遇到
同行所講 " 遭遇 "

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2020-5-31 03:00 發表 查看引用來源
百人斬!😏😏😏😏😏😏😏
師兄  有時候  善忘  係必須

回覆 338# camry6783 的帖子

師兄係點樣保持狀態?你好似次次都可以屌好耐!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆