上一頁下一頁
發新話題

27/9 updated ''邂逅相遇''證明有緣 #1 #292 #490 #605 #1003 #2177

收藏  |  訂閱
2.2k  151.9k

早晨呀 今日有冇home office ar

第一個 post 同第二個 post 相隔成30頁,好在都見到個 offer, send 左 pm 比你。

係,放佢出去飛,自由地飛,唔好話佢,唔好比說話佢聽,當佢有一刻攰了,借個膀頭比佢抖一抖,無言的支持又好,有形的行動又好,暗暗地付出,等佢可以繼續飛

不過係好難做到
引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 00:43 發表 查看引用來源

其實有時我都知自己有d決定吾係咁好 但如果跌我吾死嘅話 佢會由得我試 等我自己心服口服 萬一我跌到頭破血流 佢先靜靜地走黎救我
你地學到依招 應該幾無敵😏😏😏😏

重點係佢吾會表裡不一 係撐就真心撐 ...

引用:
原帖由 angelking89 於 2020-4-24 01:49 發表 查看引用來源

有少部份知反而自己成日做事衝動無理後果
會想有人睇住佢, 怕佢自己成日做錯事, 鬧醒下佢 (當然之後都係要安慰返LOL)((特別係個種以前已經成日中招但個心態又係個類
"今次應該會好好多既"個種

((buy唔buy呢家野,  ...
好啦 我幫你地吾到😛😛😛

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2020-4-24 09:30 發表 查看引用來源
早晨呀 今日有冇home office ar
仲係張床度😛

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2020-4-24 10:18 發表 查看引用來源
係,放佢出去飛,自由地飛,唔好話佢,唔好比說話佢聽,當佢有一刻攰了,借個膀頭比佢抖一抖,無言的支持又好,有形的行動又好,暗暗地付出,等佢可以繼續飛

不過係好難做到

...
But he did🙈🙈🙈🧡🧡🧡

That's why 佢可以是你的親密男人,SWEET~~~
引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 10:35 發表 查看引用來源

But he did🙈🙈🙈🧡🧡🧡

師妹唔知依家著緊乜野呢?
引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 10:34 發表 查看引用來源

仲係張床度😛

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 10:33 發表 查看引用來源

好啦 我幫你地吾到😛😛😛
要自己識變通同汁生就OK XD
但你今日唔洗返工咩? 定home office所以先仲係屋企lul?
<<<返左公司已經, 雖說彈性返工時間, 我10點幾先返到

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2020-4-24 10:37 發表 查看引用來源
That's why 佢可以是你的親密男人,SWEET~~~

d蜜糖就黎浸死你地
不過 我地好耐無sex 有時見面 純碎做柴可伕車我 連飯都無時間一齊食
我available 佢又unavailable
佢available時 又到我unavailable

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆