上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
533  169.7k

下晝細佬就上黎放低弟婦接左亞嫂走, 弟婦同我都有D肚餓餐, 咁我WhatsApp叫大叔幫我買兩個下午茶上黎.

然後同弟婦講今日玩D新野帶眼罩出門口攞外賣, 外賣到時, 我拖住弟婦出門口攞外賣, 大叔見條女唔同左呆一呆, 但有理無理昅咗先講, 交收外賣後, 我拉開弟婦眼罩, 佢嚇一嚇點解前面果個係本土大叔, 即時尷尬到用手遮下面上面, 我話唔使驚, 大叔話佢送過好多次外賣上黎, 放心佢好口密架, 唔會四圍唱, 弟婦先無咁驚放番開雙手, 然後我借意同大叔吹多一陣水, 實質比亞叔昅下弟婦, 大叔臨走時話弟嫂同亞嫂身材都係咁好, 对波形生得好靚及挺.

一入屋弟婦就話頭先佢幾難為情, 大叔係咁望實佢個波呀, 我話唔緊要啦!最緊要有人欣賞, 一陣食完野同佢出去行街拍拖.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-12 15:01 發表 查看引用來源
下晝細佬就上黎放低弟婦接左亞嫂走, 弟婦同我都有D肚餓餐, 咁我WhatsApp叫大叔幫我買兩個下午茶上黎.

然後同弟婦講今日玩D新野帶眼罩出門口攞外賣, 外賣到時, 我拖住弟婦出門口攞外賣, 大叔見條女唔同左呆一呆, 但有 ...
拖住另一個女人 左右隔離 樓下看更 唔會留意到唔同咗個女伴架咩??

引用:
原帖由 mtvong 於 2021-6-12 17:53 發表 查看引用來源
拖住另一個女人 左右隔離 樓下看更 唔會留意到唔同咗個女伴架咩??
現今居住環境有幾多人知道清楚隔離住緊D乜嘢人, 坐頭留意到又如何?唔通話先生你今晚玩3P呀!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-12 15:01 發表 查看引用來源

然後同弟婦講今日玩D新野帶眼罩出門口攞外賣, 外賣到時, 我拖住弟婦出門口攞外賣, 大叔見條女唔同左呆一呆, 但有 ...
阿叔心諗呢獲正啦,隨時可以食兩個人妻

引用:

哈哈,你同佢講以後都會係佢送外賣,睇下睇下就慣架喇

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2021-6-12 19:12 發表 查看引用來源
哈哈,你同佢講以後都會係佢送外賣,睇下睇下就慣架喇
弟婦話大叔仲咸濕過南亞, 对奶被大叔望到實一實, 好似想食落肚感.

粉絲們都沒有相睇

回覆 346# cheapcheap123 的帖子

但弟婦最終中意定唔中意咁玩先?

引用:
原帖由 chunaries2 於 2021-6-13 02:17 發表 查看引用來源
但弟婦最終中意定唔中意咁玩先?
佢口講話難為情, 其實咀角有小小偷笑, 仲有佢話次次都係大叔上黎都好, 安全好多.
噚日同弟婦做完, 佢話依家舒服哂, 仲話細佬成個禮拜無掂過佢, 下面成條軟皮蛇咁, 話我就唔同, 一担就硬又識乃佢後門, 真係好想日日都比我屌.😅

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-13 08:15 發表 查看引用來源
佢口講話難為情, 其實咀角有小小偷笑, 仲有佢話次次都係大叔上黎都好, 安全好多.
噚日同弟婦做完, 佢話依家舒服哂, 仲話細佬成個禮拜無掂過佢, 下面成條軟皮蛇咁, 話我就唔同, 一担就硬又識乃佢後門, 真係好想日日都 ...
師兄你都有奶弟婦個菊花?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆