上一頁下一頁
發新話題

[其他] 群龍山莊

收藏  |  訂閱
3.6k  62.7k

引用:
原帖由 jjChui 於 2007-7-8 04:45 PM 發表

布洛我要和波!
未認真度過:096:
咸史達斯咁好分呢場好玩呀:097:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-7-8 04:13 PM 發表
8/7廣島三箭  @1.96
    奧雷布洛  @1.83

選奧雷布洛呢場你好搏喎:097:
好!最後一日等你搵返多少水腳啦:071:
thx v仔
希望中埋
可以收工:026:

廣島三箭/奧雷布洛

今日兩場讓球
星期日 1  廣島三箭 對 鹿島鹿角     08/07 16:59 2.95 3.50 2.00
星期日 5  奧雷布洛 對 咸史達斯     08/07 22:59 2.40 3.10 2.60

廣島三箭近況低沉
聯賽已經4場不勝 4戰1和3負
和的就是主場摸和同樣表現不佳的川崎前鋒
而鹿島鹿角上場主場比FC東京打斷多場連續不敗紀錄
論近況鹿島鹿角佔優得多

再看往績
近6次對賽廣島三箭2勝1和3負
而主場亦只得2勝4負
但看看 :034: 點解大家隔住隔住咁贏呢?
上一仗鹿島鹿角5:1大勝廣島三箭
更重要的是廣島三箭其實客場表現比主場更佳
但今仗主客掉轉 鹿島鹿角作客至今只嘗1負 開季負給川崎前鋒 比主場更好
今仗作客差不多可以說是坐和望贏
但偏偏主勝還有2賠.......:029:

再看球隊陣容中
廣島三箭真的是「折箭」有幾名正選要代表日本出戰
雖然鹿島鹿角也有 但論影響廣箭三箭影響更大

看看馬會賠率
鹿島鹿角讓平半@1.84 略嫌好分了  
原本@1.88 現在落些少 有引上盤之嫌
假若開波前 沒有太大的變動或轉盤
我看好下盤廣島三箭 [0 / +0.5] @2.00

第2場
簡略的說說
奧雷布洛lee隊升班馬 主場不容忽視
主場曾經摸和多支瑞超球隊
而咸史達斯作客不強 偏偏卻勝馬模
而且現在排在第3位 論近況亦比主隊優勝
以前的往績亦顯示咸史達斯剋住主隊 今仗看來似是55波 咸史達斯很大機會坐和望贏
既然如此 何解馬會奧雷布洛 [0] @1.83 會壓得如此底?奇怪
個人意見 相信今晚咸史達斯會有飛落 令平手盤咸史達斯降到@1.9x/1.8x左右
所以想買奧雷布洛 [0] 的話 可以等今晚才決定

最後祝大家贏多d~

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-7-8 06:56 PM 發表
今日兩場讓球
星期日 1  廣島三箭 對 鹿島鹿角     08/07 16:59 2.95 3.50 2.00
星期日 5  奧雷布洛 對 咸史達斯     08/07 22:59 2.40 3.10 2.60

廣島三箭近況低沉
聯賽已經4場不勝 4戰1和3負
和的就 ...
廣島已完結比賽,你中了!
好的終結,不過你要多點回來!:043:

引用:
原帖由 jjChui 於 2007-7-8 06:59 PM 發表

廣島已完結比賽,你中了!
好的終結,不過你要多點回來!:043:
希望瑞超可以中埋
可以有個美好既結尾

我得閒會上黎吹水的:036:
你地要贏多d~

奧雷布洛 收錢啦~!!
嘿嘿,,,我反左底了~連索幾日...
只賭馬會波,同埋唔玩走地,真係好好多><"

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-7-8 07:22 PM 發表
奧雷布洛 收錢啦~!!
嘿嘿,,,我反左底了~連索幾日...
只賭馬會波,同埋唔玩走地,真係好好多><"
:036: 恭喜晒~
今晚中埋 遲d跟你周兄弟搵食:098:

無錯!! 我係癲嘅~~

慘兄!! 你要明白一樣嘢.....[賭波]這玩意, 可是要抱着"富貴險中求"の覺悟啊!!!

~~[1:1] YEAH!!!...

引用:
原帖由 kaiwong47 於 2007-7-8 08:14 PM 發表
慘兄!! 你要明白一樣嘢.....這玩意, 可是要抱着"富貴險中求"の覺悟啊!!!

~~ YEAH!!!...
:096: kaiwong兄
越黎越覺得你好正:036:
第時有機會一定上黎同你一齊癲 yeah yeah~~:027:
我要阿聯猶win
贏左
就搭阿聯猶航空:023:

喔!
烏圭好野!巴西好野!
等我返黎殺馬會!!:096: :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆